Sunday, November 20, 2011

Kembali


Assalammualaikum sumee ;) i'm back. sebagai seorang ibu :) Alhamdulillah.

macam x percaya. last entry yang lepas pasal ibu ngandung nak pergi econsave xtau jalan, tetibe kali ni kembali sebagai ibu kepada seorang bayi dah, hehe.

tapi diriku kembali bukan dalam blog ni lagi, aci x. kehidupan saya skg totally berubah 360 darjah, memang dah layak bukak new chapter dah ;p chapter 2 our secret garden ni hanya berkisar kisah suka duka kehidupan saya suami isteri selepas berkahwin saja. skang dah ada little family giteww, kene bukak new chapter dah ;P


jangan mara dan rasa annoying tauuu ;p hak2

dengan ini, saya bukak blog chapter baru, chapter 3 sempena dengan kehadiran si kecik permata dalam hidup kami. oh jgn risau, nanti ada si kecik baru 2, 3, 4 (4 ke?) x de nyee bukak blog baru. InsyaAllah masih gune blog yang sama, hahaha mati aku kene simbah cat kalau asik bukak blog baru je. hew hew hew.

kite jumpe kat sana je la ye.

klik http://dd-dudu.blogspot.com/


teaser. bole? ;P


note 1 : nak buat alamat url dudufamily.blogspot.com, sekali dah ada orang pakailaa.. tensinyeee.. rosak plan akuuuu... xpasal2 kene gune dd-dudu.blogspot jeee.. arghhh x kena dengan tema betolll


note 2 : blog chapter 2 ni dibuka pada 20 november 2010 saat aku disatukan dengan suamiku pada hari pernikahan kami. dan akhirnya, blog ini ditutup juga pada 20 november 2011 sempena ulang tahun perkahwinan kami yang genap setahun. setahun jee umur blog ni. selebihnyeee bersambung di blog chapter 3 ye. hehe kat sana blog mak mak makcik makcik siket ;p

note 3 : Syukur, dah setahun hubungan kami suami isteri. cepat je masa berlalu. terima kasih ya Allah :) (^_^)




11 comments:

hanimharis said...

sayangku dd,rindu kamuu!! sihat? gonna folo ur 3rd blog :)

Cik Seni said...

dd...congrats!
belum sempat lagi melawat haris..hari2ku sangat sibuk. :)

InsyaAllah, nanti auntie ceni pegi jumpa haris ye. ('',)

mzhany said...

dd, kt blog baru hany xleh komen, sbb nk enter code tuh, ruangan utk enter xnampak dan xleh scroll ke bwh... maybe bileh buat popup or buat mcm blog nih...soriii

**hany akn follow walau byk mana dd bukak blog** <-- komen yg hany nk letak kt blog baru huhuhu

lina said...

salam dd - Tahniah..comel si kecil itu :)

ryani said...

alaaa asik pindah je la dd ni..letih mak..motip?? ahahaha

ameris said...

dd, prob akak sama mcm mzhany

iedayah said...

alhamdulillah u n bby slamat..congrates dear..

Mr n Mrs Zaidi said...

WAHHH RINDU DH NAK BACA KISAH SIS DD..DH LME TUNGGU NK TGK BABY TU NASIB LA SY ADE FOLLOW SALAH SORG 7 PUTERI TU..DPT LA TGK BABY SIS..OK, NNT JUPE KT NEW CHAPTER K...SUKA2...APE2 PUN TAHNIAH YEK SIS...

iedayah said...

sweetny dd junior..=)

Little Rania Shoppe said...

rompers yang comel untuk baby yang comel disini.. ^^

Nur Ezqy said...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...