Sunday, November 20, 2011

Kembali


Assalammualaikum sumee ;) i'm back. sebagai seorang ibu :) Alhamdulillah.

macam x percaya. last entry yang lepas pasal ibu ngandung nak pergi econsave xtau jalan, tetibe kali ni kembali sebagai ibu kepada seorang bayi dah, hehe.

tapi diriku kembali bukan dalam blog ni lagi, aci x. kehidupan saya skg totally berubah 360 darjah, memang dah layak bukak new chapter dah ;p chapter 2 our secret garden ni hanya berkisar kisah suka duka kehidupan saya suami isteri selepas berkahwin saja. skang dah ada little family giteww, kene bukak new chapter dah ;P


jangan mara dan rasa annoying tauuu ;p hak2

dengan ini, saya bukak blog chapter baru, chapter 3 sempena dengan kehadiran si kecik permata dalam hidup kami. oh jgn risau, nanti ada si kecik baru 2, 3, 4 (4 ke?) x de nyee bukak blog baru. InsyaAllah masih gune blog yang sama, hahaha mati aku kene simbah cat kalau asik bukak blog baru je. hew hew hew.

kite jumpe kat sana je la ye.

klik http://dd-dudu.blogspot.com/


teaser. bole? ;P


note 1 : nak buat alamat url dudufamily.blogspot.com, sekali dah ada orang pakailaa.. tensinyeee.. rosak plan akuuuu... xpasal2 kene gune dd-dudu.blogspot jeee.. arghhh x kena dengan tema betolll


note 2 : blog chapter 2 ni dibuka pada 20 november 2010 saat aku disatukan dengan suamiku pada hari pernikahan kami. dan akhirnya, blog ini ditutup juga pada 20 november 2011 sempena ulang tahun perkahwinan kami yang genap setahun. setahun jee umur blog ni. selebihnyeee bersambung di blog chapter 3 ye. hehe kat sana blog mak mak makcik makcik siket ;p

note 3 : Syukur, dah setahun hubungan kami suami isteri. cepat je masa berlalu. terima kasih ya Allah :) (^_^)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...