Monday, November 29, 2010

Alhamdulillah



salam semua :)

Alhamdulillah semuanye sudah selesai.. dan sudah seminggu saya menjadi isteri kepada mohd khairi aka kuku^^ segala2nya terlalu indah untuk digambarkan ^^ dan hari ini first time saya berenggang dengan kuku, hehe... dah kene pegi keje lorrr... dah seminggu mukanya sentiasa di depan mata... dalam tempoh seminggu tu, henset pun dah tak alert dahhh, sebab dah takde msj "awak tengah buatpe" macam dolu2 hehe....

indah betul pagi ni, apabila mencium tangan suami dan dahi dikucup sebelum turun dari kereta bila sampai depan ofisku.. aku ingin begini selamanyaa =) ouhh~~~~~ hana dan ja~~~ ayat ni boleh publish kat blog x ? hahahahahahahaha ok ok ok lepasss ni aku cubeee tak jiwang2 dalam blog ok???

pagi ni pukul 6:57am aku login masuk keje, awal tak awal tak?? haha.. yelahh, sebab lepas hantar aku ke ukm, kuku kene gerak putrajaya pula ;)


ouhh ramai yang duk tanya aku duduk di mana sekarang?? aku duduk di mana2 sahaja.. hehe.. pagi tadi adalah dari umah ma di Gombak, tapi petang karang balik keje, balik ke umah mak lak di Banting... hehe kejap sana kejap sini... tapi InsyaAllah kalau dah setel beli perabot dan lektrik penting, saya dan kuku akan masuk ke rumah kuarters dalam masa terdekat ni.. =)


hrm sudah seminggu jugak laaa blog Our Secret Garden ni ditubuhkan... banyak sebenarnye nak cerita, banyak gambar yang ingin di upload.. ok tunggu jap yeee... tak sabar nak taip semua entry tu.. tapi lepas publish entry ini, nak bukak facebook jap, nak reply semuaaaaaaaaaa comments kat profile tu.... kene reply sume tuuuu sebelum pukul 8 am.. pastu nak bukak blog ni balik, pasang nuffnang, pastu betul2kan font type dan apa2 yang patut... pastu buat keje jap, haaa bila ada masa terluang baru laaaa update cerita satu persatu k ;)

tunggu ekkkkk, heheee


okie sebagai permulaan, saya letak gambar nikah ni dulu ye... gambar primary photo fb ku skang :)


=)
pic kredit to ezzan


indahnye perasaan rindu pada suami blushing



note : segannye kat ofis hari ni, hehe




8 comments:

hanA haliM said...

hewhew..nk jd org 1st comment..ok,aku approve ayat tu..tp kene tanya ja dlu..heee..next entry plzz..

Atiqah Adnan said...

alahai.. so sweet..
bestkan dah ade suami.. nikmatnye lain sangat..
i feel that too.. hii~

aDieyZa said...

dd, mmg indah bila rasa rindu pd suami tu hadir kan?

xsabar nak tunggu next entry...

AnneWeeza said...

haii si isteri.... ;)

tahniah semua dah selesai....
kamu sgt menawan that day...even anne dpt tgk dr jauh je.. ;) hehe....

~aL!n~ said...

waa seronoknya kamoo ye...semoga berbahagia selalu kawan!

marinahunny said...

auww! sweetnye... ;)

org yg dh kawen je tau mcm mana perasaan rindu pd suami kan even dia g keja je mesti hati teringat2..nak2 baru bergelar suami isteri. semoga perasaan itu akan sentiasa subur di hati dd dan kuku..

hanimharis said...

hahhahaa dd,kamu buat leli jd jeles..kamu sgt sweet bukan?? dan jiwangs.. :P

dd dudu said...

{hana}
ja, skang dah ada ketua auditor. suami sendiri, kuikui

{atiqah adnan}
ha ahhh ^^
kan tqa
hehe

{adieyza}
sungguh^^

hehe da update siket2 daaaa

{anneweeza}
anne tgk dari mana? :O

{alin}
alin makasihhhhh

{kak marina}
lain sngt, rindu sebelum kawen ngn slpas kawen. hehe
InsyaAllah kak :)


{hanimharis}
ouchhh.. jiwang sekali sekalaaaa

keke

rindu kat leli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...