Wednesday, December 1, 2010

kek hantaran



gambar kek ni aku jumpe dalam facebook safura.. makasih uya sebab snap gamba kek hantaran kite! :D

tapi kek ni belum keluar dari kotak lagi la... tapi hari tu our OP ada snap gamba kek ni yang dah dikeluarkan dari kotak, nanti saya upload lagi eh bile dah dapat ;)



terima kasih auntie habsah dari seenfullysedap yang merialisasikan apa yang saya nak dan apa yg saya bayangkan^^


nanti saya cite lagi eh. eh kek pun ada teaser ke?
kuikui




nah terjumpa gambar ni dalam facebook biku.
hehe gamba adik kuku dari ireland menyaksikan pernikahan kitorang gune skype.



:)








4 comments:

Cik Seni said...

ala...rugi tak dapat tgk kek tu secara live... :(

tak teringat lak hantaran ko dalam dewan tu... :(

dd dudu said...

{cik seni}

patut hantaran tu dibawak kuar je kann kat depan pelamin? barulaa x tersorok.. hok2.. xpe2 no nex time ;p

ashen said...

kek yg sgt unik dan sweet sebb ade pic pengantin..hehehe..
nasib mase kitorg bukak kotak tuh, kek tuh x jatuh..hahaha..kalo x mesti didie melalak...ooops..

dd dudu said...

{ashen}
ahahahah klu dah sempat amik gamba xpe jatuh, kekekeke

tq tau uyaa sebab snap gamba ni. klu x, kite pun xtau rupe apa T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...