Wednesday, December 1, 2010

sepatu pink



terlalu suke sepatu pink yang saya pakai masa sanding hari tu :)


ditempah dari Gavy, Maju Junction. *sebut tempah cam bajet kaya je, huhu tapi harga nya ok tau.. tak sampai rm 121 pun. ngeeee hee hee

mintak die letak brooch murah2 jek, yang 10ringgit punye, tapi hasilnyee sangat menawan hatiku^^


eh yang berminat nak tempah kat Gavy ni, lebih baik korang yang nak kawen tempah cepat. untuk bulan 12 punye wedding Gavy dah tutup tempahan, sebab ramai sangat dah. huhu

lina cane??





aaaa puas hatiiii sangattt sangatt.. kasut sangat mempengaruhi mood hari kawen ;p
rasa nak pakai lagi sepatu pink ni ;p tapi bile ;p



thanx hasni sebab amik gamba kasut aku ni. eh ezzan ada amik gamba kasut x ek? nak nak nak ;p




note : ja dan hana, korang sebagai auditor blog aku, aku nak bagitau yang kite sekarang dah ada ketua editor. suami ku sendiri, kof kof kof, blog ku perlu disemak oleh ketua auditor dahulu sebelum dipublish hee hee harap2 tak kena tapis banyak sangat, hihi hee hee






11 comments:

iedayah said...

suweetnye da ad ketua editor ea..

nOor aNIes said...

dudu..umah kt tmn melati ek? belah mn? dkt ngan lrt tmn melti ke? umah cousin pon ada kt stu..

Cik Seni said...

hik2...kuku jadi ketua editor?? :)

tapi kalo komen2 ni ketua editor tak payah tapis dulu ke?? ;p

noname said...

Cik Seni;
untouchable.. can do nothing ;P

Queen said...

cantik..akak nak tempah jugak la uk pakai hari biasa2.. =)

dd dudu said...

{iedayah}
ha ahh ketua editor.. tp so far wat masa ni semasa di audit tiada lagi yang ditapis atau diremove, kekeke

{noor anies}
ha ahh anies, umah kite kat2 putra tmn melati tu..tp bukan sblh stesen tu tau, kene jln sikett jauhhh ke depan lagi, hoho

{cik seni}
masalahnyee comment2 ni, tuan punye blog pun x tapis, x de approve2 pun, main publish je terus, ekekeke


{noname}
untouchable yeee ;p

{queen}
ha ahh kak, cantek gak pakai hari2 biasa atau dinner :) hihi

lina said...

dd. tgk la kalo sempat nak gi tempah. huhu tak cukup tanah dah ni nak buat persiapan yg wajib. Aku kt lipis ni. Cuti 2 hari 1/2.

dd dudu said...

{lina}
lina nak tulun ko.... apaa yaaa

nOor aNIes said...

ye ke? ada mst kt set tym jmpa k...skang ni sy da stay kt bndr sri damnsara...slalu gak ke umah spupu tu...umah spupu tu dkt2 ngan kdai nasi ayam dara x slap...heee

hanA haliM said...

tp dd..ja & i dah jd penasihat & timb penasihat..so,ketua editor perlu refer kt ktorg dulu ye..

dd dudu said...

{noor anies}
ooo tau tauuu situuu ayam dara tu, hehe
okie InsyaAllah kite jumpa yaaa =)

{hana}
hahaha akan ku sampaikan pada chief, hik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...