Thursday, December 2, 2010

outdoor photoshoot 20.11.2010



lokasi
: Taman Layang-layang, Kepong (idea dari our photographer)


photographer
: Fuad Topa... tapi untuk entry ni, kawan2 yang ambil gambar hehe thanx ezan dan seni
;)

masa
: kenduri kan habes awal, dalam kul 4 kan. so selepas kenduri tu ar.. tapi sempat tukar baju... cuba nak pakai tudung dan crown sendiri tapi x cantek, last2 pergi semula ke Orange Bridal.. diorang pakaikan tudung dan crown, dan touch up siket2 hehe.



baju dan semua yang aku pakai ni adalah dari Orange Bridal, Wangsa Melawati

memang saje nak tukar ke putih sebab putih masuk dengan alam sekitar kan, hehe sesuai untuk outdoor photoshoot. tu pendapat saya laaa

saja jugak pilih jubah, sebab cinta pandang pertama dengan baju ni masa datang butik kali ke berapa ntah, ternampak baju ni tergantung cantek ^_^ siu siu siu~


masa duk photoshoot dengan fuad topa, diorang (seni, ezzan) ambilkan gambar juga rupanya :) besnyee hihi

idzuan lak kene jadi pembantu fuad topa. haha







cantek. seniii~~ aku doakan ko agar dapat cepat beli dslr yaaaa^^






sampai terdongak2 fuad mengambil gambar hee hee




canteknyee ezan amikkk :)



cantek laaa ezanggg



huhu makasih sangat pada kawan2 yang meneman ni haa =)



gamba cik seni ni, ezan yang amik ;) xde watermark lak hehe






oh oh nak tengok hasil fuad topa??

ade satu gambar teaser dia..

1
.
.
2
.
.
3
.
.
.
.
.
.

taraa~



.

.

warm.. peace...

i'm speechless...


note : taman layang2 ni penuh dengan orang petang tu.. aku tebalkan muka aje lahh hee hee



balik dari outdoor tu, singgah burger king.. bukak outer tudung, bukak crown.. masuk burger king dengan baju outdoor yang berjela2 tu.. bole?
hee hee








note : Alhamdulillah, tak hujan masa photoshoot. Alhamdulillah, terima kasih Allah




9 comments:

marinahunny said...

cantik nye dd... gojes! tmpat lawa gilerr..mcm kat oversea je..hukhukhuk

lina said...

mmg cantik arr gambar2 tu....nnt boleh la minta ezzan tolong gambar anak2 bila ekkk outdoor.

Cik Seni said...

huhu...gambar aku pun ada? puk2. :)

dd dudu said...

{marinahunny}
hehe dorang pandai amik gamba ;p

makasih kakk

{kak lina}
anak2 siapa ek kak lina? ;p

{cik seni}
puk2 ;p

mamyharraz said...

cantikkkk sgt sgt

mzhany said...

dd, baju tuh memang chantikkk cumel sgt ngn dd...

dd dudu said...

{mamyharraz}
makasih kak :)

{mzhany}
ahahahaha benarkah (=^_^=)

erm erm tq hany!

hanimharis said...

baju kamu sgt taanteekkkk.tp baju xkan catek kalo si pemakai xtantek kan?? gojes u!!... leli kawen nnti leh r rujuk kat dd :)

akudarikayangan said...

salam, boleh x share link web site butik orange tu kt sy?thanks....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...