Monday, October 17, 2011

asyik dengar kuku gelak


hari tu aku bawak balik 1 folder Running Man dalam hard disk, kasi kuku tengok... sebab opismet, oto yang kenalkan kat kitorang.. Running man ni macam game show korea la... opismet kata kelakaaa


semenjak dari hari tu... akan asyik kedengaran suara kuku gelakk jeee dalam umah hee hee punyelah lawak giler kan. aku kadang2 je join kuku layan. yelahhhh, bak kata kuku, aku ni x leh duduk diam kalau kat rumah hee hee ade je mende yang xkena kat mata dan aku nak buat keje umah, hehe... *padahal dulu duduk rumah family xpenah kesah pun rumah bersepah ke ape keee


tapi setiap kali join kuku tengok Running Man ni, memang aku pun gelakk sampai keluar air mata laaa... kelakaaarrrrr sangat2...


espeseli setiap kali tengok muke si Gary ni laughing



kuhik kuhik...

so, apekate korang pun layan ;P
100% aku jamin memang akan gelakkk punyeee... *sebab aku susah nak gelak ok kalu tengok apa2, selalu gelak senada je. tapi tengok ni gelak bernada nada

heeeeeheeeeeee









15 comments:

Ciare Baha said...

aku tgk episode pengenalan pon da gelak guling2...hukhuk...running man best :D

dd dudu said...

{ciare}
ciare nanti paste kan aku cite nek kamsia 2. hari tu aku tgk smpi page 4 jek, skg dah restrict balik to rp2. menggelupur jap xleh baca sambungan.

paste ek ek ek ;P

noname said...

Ciare Baha : kann kelakar kann! aku kesian kat Gwang/Kwang Soo ;D

gary haha said...

yeay...berjaya mmpengaruhi org!!!
aku dh smpai epi 25 dlm seminggu!!

dd dudu said...

motip gary bg aku comment?

hehe gilak ar 25 episod dlm seminggu. aku xleh ar tgk direct, x berlipat baju kang haha. smlm lipat baju pun xlipat sebab klu tgk running man xleh alihkan mata, nanti termiss. kui2

dd dudu said...

note : ciare, xyah xyah, dah ada org paste nek kamsia ke aku heheheheheheh yeyyy

K.I.N.A said...

best! mmg asyik gelak je...

dd dudu said...

{kina}
haha kite ketinggalan. ramai yg dah tgk rupenye

ja_on_seven said...

ha ha ha..aku tgh ketawe mak lampir tgk running man neh... haha tak bole blah muke si gary tu.. very the~~

dd dudu said...

{ja on seven}

kannn!!!! :'D


omg. mmg gelak sampai xkuar suara daaa akuuuuuuuu bile part gary ni hahahahahahaaaa

motip mak lampir? ;D

dd dudu said...

{ja}

ja apa maksud ko ko tgh tgk????

ko tgh tgk skg ke???!!!!!!!

ja_on_seven said...

ha ha ..

ye aku sedang tgk laju2... ha ha ha

dd dudu said...

{ja}

ja kelakaanyeee!! haha sempattt tuu hak2.

smlm aku ngan kheri gelak x terurus masa part lompat tinggi dalam air tu. yangg team lagi satu suke kaco masa gary tgh fokus memplanning. kelakaaaa mukeeeeeee dieeee bengangggggg hahahaaa

ja_on_seven said...

dem gary!

perut aku tak benti2 vibrate neh

dd dudu said...

{ja}

motip ja masih tengok? haha

bb ja dalam perut pun lompat2 sebab tervibrate gitewww
hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...