Thursday, October 6, 2011

perut gegar2 sebab gelak


rupe2nye 2 minah ni (lisa dan ciare) duk berchatting untuk speku isu jantina anak weols *sambil tengok gamba yang aku penah tepek dulu yang ini.. oh dudu dan kuku kijam ke sebab rahsiakan identiti anak? kekekekkee

lisa dan ciare comel la ;p


pestisid: ko tgk romper tu..tu kale boboi kan??
pastu tilam pon kaler boboi
mitten tu je kot saja nak kaburi mata org..so beli mitten pink 1 tayang kat blog
mcm x mungkin kan dd akan beli romper kale garang2 gitu kalau baby girl..ko rasa??
pastu receiving blanket pon motip putih+biru??kalau gegirl mesti kale soft kan? so aku rasa mmg bb boi
biasanya anak 1st kite x dpt ape yg kite nak haha
mcm ko. ko nak bb girl kan..aku lak prefer boy..tp dpt girl..tp hepi dan syukooooooooooooor
tub mandi pon kaler ijau dd beli nih..aku yg tak suke girly2 sgt pon belikan kale peach kat imani

narapidana84 says:
aku rasa yg wane pink dia saje x letak dlm belog
sbb kalo letak sah2 kantoi kan
sbb gegirl bleh pakai baju boboi

pestisid:
yeke
oh betul2



okiee, sangat gegar2 perut aku baca ym dorang ni. hehehehe


xpeee uolsss, lagi beberapa hari jekk si kecik ni nak kuarrr, nanti terjawabbb laaa sudaaaaa... hehehehehehhehee jangann maraaaaaaaaa~~~~~


note 1 : lisa dan ciare, aku soping barang bb sume ngn kuku. sbb tu aku slalu xdpt barang pink, yg bath tub tu tetibe je kuku dah amik hijau ok. ahuk ahuk, kalau aku nampak peach mesti nak peach ;P cam lisa ;P

note 2 : nanti aku amik gambar baju lg dalam drawer tepek kat blog, hehe




6 comments:

bini edy said...

nyampah kat ko okeyyyyyy..mesti xde modal nak update blog..xmo kawan..

dd dudu said...

{bini edy}

ok laa update blog pasal ni, td sy da terfikir nak update blog pasal ana dahlia kawen dgn anak chef wan baju lawa gilerrr

hak hak hakkk

ameris said...

comei sgt perut dd gegar. tgk imagine nie. kikiki...

lagi seminggu bukan rahsia lg. boy or girl...

baby sabar yer...

iedayah said...

hahahaha...so cute...mcm2 assumption

Queen said...

baju sufiyyah banyak baju cam boboi....
tp budak2 takpe.. kalau beria pakai baju gurl pun..org tetap tanya..

"ni lelaki ke pompuan"...hahaha

dd dudu said...

{kak ameris}

hehhe sian bb ikut gegar.

yeyhhhh~ tunggu~~~~~


{iedayah}
tu ar ;p

iedayah pekaba, da balik dr shanghai ye ;)


{queen}
yekeee hahaha so kool. tp tul gak kan, keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...