Monday, October 17, 2011

oh bed frame~


sebenarnye aku berkenan betul dengan bed frame dari ikea yang satu ni. simpel je laa tapi ;p xde kusyen2 divan pun kat belakang ;p

berkenan betul ah. simpel kan i? ;P memang niat nak beli. konfem.

tapi rasanya, buat masa sekarang, bye bye dulu kot.


sebab dah fikir dari hati ke hati, nak tido sama2 bb nanti, xmo pakai baby cot, pada masa yang sama rasa macam seriau pulak nak bawak bb tido atas katil. takut gedebuk...

so ingat bedframe sekarang pindah bilik sebelah je, kami dan bb tido atas tilam atas lantai je hewww hewwww.

tapi~~~ bed frame ikea ni~~~

hrmmm... xpelaa, kalau kite ada jodoh, kite jumpe lagi yeee bed frame ikea. nanti anak da besar siket, kite beli awak. harap awak masih wujud. kite memang minat awak sangat semenjak pertama kali kuku kenalkan kite pada awak. kuku kata awak besi yang kukuh.


uhuuuuuu~~~~ *angin sepoi2 sambil daun kering bertebangan perlahan2.




9 comments:

ameris said...

dd, akak pn dulu berkenan sgt dgn katil ikea ni. tp bila ada anak adoi... x muat. rayyan penah skali jatuh katil .gedebuk!! adoi, kita yg x jatuh rasa sakit.
pastu kann, kalu katil camni bawah katil cepat berabuk. akak lebih prefer katil kotal. eehh paham tak. yg bertutup penuh keliling katil mcm katil zaman dulu.
oohh.. lg satu better beli saiz king. selesa skit 3 beranak tido atas katil. baby ni kan tido lasak. nnt kita yg tido x gerak sbb takut terhimpit tangan dia...

**pendapat ciput**

nurul azida ahmad said...

anak buah zida penah terjatuh dr katil, lepas insiden tu trus mak pak dia buang frame tu, tido atas tilam je :) hahaha

-- eh eh, selalu plak zida komen dd punye post, nampak sgt takdak keje..hahaha

dd dudu said...

{kak ameris}
gedebuk!!

comment akak telah membuatkan saya rasa bed frame ikea ni melambai2 meninggalkan saya, uhuuukkkk~~~~~ sebab katil ni queen. memang kene cari King la kan klu nak gak beli bed frame T_T

wuwuuwuwu bed frame itu melambai2 lalu pergi... *ohh~~ sedehhh~~


tapi demi anak!!!!! harus kite abaikan perasaan itu!

sob~

ooo paham2. dd lak suke katil terbuka camni, sebab leh bongkok2 sapu sampah. pengalaman dd pakai katil kotak, bile nak kemas2/bukak katil tu, tekejut tgk habuk menggunung dan sampah2 yang x dijangka kat bawah kekekeeke. siap ada penemuan barang hilang lagi heeeheeeeeee



{zida}
gedebuk!!! sakit jantung aku klu lahh aku yang mendengar bunyi anakku jatuh itewww... wuuu


-- eh eh, motip dd byk update hari ni?? padahal keje banyak ni haaa hahaa

ameris said...

dd, beli king je. sbb kita yg tido tengah ni, adoii... mmg jadi burger.

dd dudu said...

{kak ameris}

haha burger, leh bygkan hehehehehe.

erm tu ar, kuku pun ckp yg sama, nak beli king je. tapi tu xtau bila laaa, wat masa niii atas tilam je laaa kite~~ hew

ameris said...

ok beli king tau...
bila nak "miow2" dgn kuku tak la sempit sgt nnt. kikiki...

jgn amik ati jer. gurau2.

*takde keje akak nie, asik mengomen kt kt blog dd jek*

Queen said...

beli size king kalau nak beli.. skang pakai Queen size..mmg sempit lagi2 si domok tu tido lasak jugak la...cara tk nak bg anak jatoh adlaah letak die dekat dinding (rapatkan katil ke dinding)...
pastu kat celah2 tu sumbat dgn bantal kecik2 supaya budak tak tersepit kat situ..

lain cara...semua tido bawah kat hall depan..hahhahahahaa.....

farhanna said...

nampak mcm clasic vintage la.. sweet

dd dudu said...

{ameris}

hehehehe kak ;p


{queen}
wahh tq bg tips. keke tul gak, kene letak bantal kecik2 takut bb tersepit kat celah dinding. seblum ni sllau charger laptop yg tersepit kat celah dinding n katil heee.


yehhhhhh



{farhanna}
tu ar, kite suke, nice n simpel jekkk, hmm sedap mata memandang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...