Tuesday, October 11, 2011

cuaca sejuk2


Selamat pagiii;)

pagi ni bangun susah siket sebab sejuk2 gitu, pastu bile bukak tingkap huwaaaaaaa segar. Subhanallah.
oh sekarang bulan 10, bulan depan bulan 11 dan kehidupan ku pun dah berubah masa tu, ada si kecik. xleh bayangkan kehidupan baru, heehee. sekejapnyee masa berlalu, dalam TEMPOH SEBULAN, totally sume akan berubah. walawehhhh

InsyaAllah.



kuku~~ drive bebaik ke ofis. tadi nampak macam ngantuk2 giteww.

puan sukahatitanganmenaip dan cik the art of drawing without an eraser~ gud luck ek exam undang2 hari ni. comel jee dorang rancang duk sebelah2 hee hee pernah jumpe kee hee hee ezan~ lisa tu ganas siket, selamat berkawan ngan dia la ye hahaha. motip aku?


k ar, x berkualiti betul entry ni. nak lompat2 blog jap nak baca, pastu nak baca beautifulnara dengan ohbulan tengok ada gosip baru x ;P pang~
pastu bukak mstar tengok tajuk2. tengok tajuk je, baca x ;p
nak bukak hmetro tapi selalu lambat loading. nyampahh.. pastu kannnn klu bukak blog femes2 cam *** ngan *** selalu lambat loading gak. napeee ehhhh, tensi je kadang2. walaupun sebenanye dah x minat baca blog *** sebab entry beliau skang banyak entry advert jekkk,busan busan, pastu kadang2 puji/testimonial baik2 sebab tengah advert, so xtau benar ke x pendapat dia. busan busan busan.tapi motip aku baca lgi?
blog kak D jugak paling the best dan klu buat advert kite tau die jujur, kannnnn....


kul 8 kite start buat keje ye ;P



note : camne nak bezakan sakit pinggang sebab duduk lama depan PC ngan sakit pinggang sebab contraction nak bersalin ek? ;P ke memang jelas2 dapat bezakan bila dah tiba masanya nanti ek ;P





14 comments:

ameris said...

dd, mcm dh x lama je lg dd nk bersalin. bila start cuti? dh bersalin nnt inform tau. tak sabar tunggu dd bersalin.

*mesti dh x larat nk jln byk2 kn. dh duduk x larat nk bangun plak. oochhh*

Anonymous said...

dd of cos beza sakit pinggang sbb byk duduk ngan sakit pinggang nak besalin tu..kene alert skit la agak2 pelik je haa dah smpi mase kot..

dd dudu said...

{kak ameris}
dah x lame kewrrr, hehe.
xtaulaa bile besday si kecik ni, keke

huhu sangatttt xlarattt... dah rasa macam lori muatan berat bile berjalan, asik kene potong jek

dah duduk klu nak bgn mmg mengerikan, hehehehehe susah sgt

xpe, bertabahlaa

dd dudu said...

{anonymous}

okiee okieee, tu ar, motip dd compare kan dengan sakit pinggang duk lama? x logik tul hahaha


ni ummu athiah kewwr

Anonymous said...

eh dd...anonymous tu bkn umu laaa...kalo umu, umu dh gtau dh kt bwh tu...ekeke...

cube bace blk, tak logik la umu kasik komen tu...mcm org yg dh bsalin je komen tu...umu lom bsalin lg...hahaha

- ummu athiah yang sebenar-benarnyaa ;p

dd dudu said...

{ummu athiah yang sebenar-benarnyaa ;p}

*gelak guling2.

kelakaa sebab ummu bangun membela diri, kuikui

kannn, motip dd speku umu padahal comment tu macam da ada pengalaman bersalin? hehe

Anonymous said...

hahaha tu la psl...mntg2 umu yg slalu gune anonymous ni...pdhal umu tak bsalin pn lg...kehkeh!

eh eh due dd tak lama lg...gudluck la ye...umu pn tgh takot2 ni...nebes ttbe ble bc pngalaman2 org bsalin...
ya Allah!kuatkan la kami...hehee...amin :)
(motip nk hehee sblm amin...hoho)

- ummu athiah yg nebes

ameris said...

dd, lupa nk bgtau...dh ujung2 ni kan zikir byk2. insyaallah senang nk bersalin.masa sakit bersalin nnt takde merepek, menjerit2.masa tu kuar ALLAH..ALLAH.. je.

akak doakan dd selamat & mudah bersalin nnt.

dd dudu said...

{ummu athiah yg nebes}
Ya Allah, permudahkan lah kami

umu, nanti sms eh klu da bersalin. umu pun xlama da tu, kot2 ter'awal dr dd ke ;)


{kak ameris}
InsyaAllah, terima kasih sgt kak :)

marinahunny said...

dd, akak doakan dd selamat bersalin nanti..rindu kat dd, lama x singgah blog. kejap je dh nak bersalin pun. semoga semuanya baik2 aje ye..kirim salam kat ma ye ;)

Ezzan Yusop said...

motip lisa dgn ezan siap plan nak komplot sekali tu lain2 seksyen? hahaha....

i siap letak handbag hokay nak cop tmpt untuk lisa...kihkih!

last-last x jumpa ponnnn.... hukhuk! sedih i xjumpa idola ;p

dd dudu said...

{kak marina}

akak, terima kasey sangat. dd terharu. InsyaAllah nanti dd sampaikan salam pada ma, ma ingat kat akak lagi tau ;)


{ezzan yusop}
ehhhhhhhhhhhhhh xjumpeeee pownnnnnnnnnnnnnnnnnn

laaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

beza...kalau sakit contraction die sekali dgn sakit perut..lepas tu kalau sakit pinggang duk lama..exercis sikit ada kurang.ni exercise banyak2 pun tak kurang....=p

-nik-

bini edy said...

sakit contraction tu sakit yg ko tak pernah rasa dalam hidup ko lah senang cite. ada org ckp nak putus pinggang lah ape lah, tapi ko penah ke rasa mcm mana putus pinggang? sakit yg x mampoooo nak describe la senang cite..sakit no 1 di dunia hahaha.

weyh motip ezzan skema terus balik opis? at least lepak2 ah dulu kat pesta buku ke ape..heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...