Monday, August 22, 2011

berbuka puasa di luar

Selamat pagi koranggg ;)

semalam berbuka kat L'Apprenti, UPM dengan kuku 5 sekawan. masa belajar kat upm dulu, kuku ada gang 5 orang kawannye. setiap tahun diorang akan berbuka bersama2, dari zaman bujang sehinggalah ke zaman dah kawen. semalam pertama kali aku join sebab baru kawen kan heeheee, rossa dah join dari tahun lepas ;P


tahun depan jumpe, lengkaplaa sume dah kawen, sebab dah dapat kad jemputan kawen dari hafiz semalam ;P


tapii kannn perjumpaan semalam aku x amik2 gamba pun... konsentret kat makan jeeekk.. alaa rugi sangattt, dah sampai kat umah baru bunyi2 kat kuku "alaaaaaa x amik gambaaa tadii, cane nak update blog"

huk huk hukuukkk


oh yeee, L'apprenti ni kat UPM tau.. serius aku xpernah tau ada tmpat makan bes kat upm ni.. die dekat2 dengan stadium upm, dewan banquet upm... cubelaa korang gugel, mmg da ramai yang sajes tempat ni... l'apprenti ni milik fakulti makanan.... tapi servis die cam hotel ar... harga buffet Rm 49.90... tarikan utama die daging rusa panggang.. tapi aku xdelaa makan sangat rusa tu heee


tapi aku makann baaanyaaakkkkk sangatttttttttt


orang lain dah benti makan pun aku xbenti2 lagi.. ;P


aku makan nasi pelangi *sedapp wehhhhhhh, bihun singapore, kue teow goreng, spagetti, bubur lambuk... fuhhh penat2.. pastu makan kek2 yang bermacam jenis, ehhh red velvet die sedap sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pastu duk ratah lala.... hehe

pastu sup kambing, puding roti, rojak buah.. dumpling.. cekodok2.. dessert die ar sedap.. eh eja dessert 1 's' ke 2 's'.. ah lantak ar ;P rugi lak x amik red velvet banyak2... jelly die yg ada cream pun sedap.. nyum2.. aiskem vanilla.. ermm tp x makan sume pun, lauk2 aku xmakan pun... psatu kambing x makan... rusa pun aku amik siket jek dr kuku.. heheee


alamakk lap*rnyeeee bile teringat makanan2 semalam.. wuuu



okeh habes lah kesah L'Apprenti.. not bad service die.. air pun dekat sngt dengan meja kitorang hehehee.... nex time kalau datang UPM waktu lunch nak makan kat sini la ;P nak makan kek banyak2 pastu order spageti.
i'm serius ;P ezan, bile ezan akan pergi hospital serdang? jom jom ;P



okehh habes kesah berbuka di L'apprenti. sekarang kisah jumaat kelmarin. me n gang bandung berbuka di Nandos. ya ya aku tau si 'O' dan si 'P' sangat x suke Nandos.. tapii aku sukeee.... caneee ;P

chocolate mud pie with vanilla ice cream. melt in mouth nyum nyumm



setiap kali datang Nandos, mesti order yang sama ni jek. hihi


ice lemon tea terbaikkkkk... banyak kali giler refill ni... sedap betol




geng bandung. si rossa, izuan dan lina. si rossa ngan izuan ni minggu ni 3kali aku berbuka puasa ngan dorang hee hee motip.



ezan merah kau maria~, kuku and me! amik gamba duduk xnampak sngat perut hee hee

ok dengan ini, entry adalah tamat.

bye bye

hehe









7 comments:

Ezzan Yusop said...

wahhhh very the red hot iiii....muahaha!! gulp, tetibe teringat ice lemon tea. huhu..

ok, ezzan akan serdang 26 - 28 september! motip dah gtau skrg? hahaha....

dd dudu said...

{ezzan yusop}

alaaaa 12-16september ezan xde tugas di spital serdang kewrr?

dd g upm around date tu haha motip puasa belum habes dah plan nak lunch bile?

;D

Ezzan Yusop said...

muahahaha...entah motip bincang pasal lunch utk bulan depan? ;p

12 - 16 september ek...hmm 16 tu hari jumaat kan...boleh lah i gi lepak sana...siusiusiu...

dd dudu said...

{ezzan}

ok nanti i roger2 balik. siu siuuu

lagipun jumaat kan lunch panjang. besnyewww menikmati kek sambil berbual2

bini edy said...

nandos??????
am i si p????

dd dudu said...

{bini edy|

heh siapaaa lg wahai Pestisid ;n

ZaNa aDieyZa said...

hr tu pun zana makan dekat nandos setelah hampir 4 thn x makan dekat nandos.. huhuhu..

ice lemon tea dekat nandos mmg sedap.. zana rasa tu lah ice lemon tea yg paling sedap antara semua kedai makan yg zana pernah gie.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...