Thursday, August 18, 2011

hepi besday kuku ku~~~



salam uols.

semalam 17 ogos 2011 besday kuku.
masa bujang2 dulu setiap kali besday kuku mesti akan ada adegan aku merajuk sebab die slalu tertidur bile menjelang pukul 12am. bile die tertidur, aku x leh la call jadi orang yang wish pada pukul 12am, haishhh kesabaran betul hee hee

inilah masalahnye bile dak laki xde perasaan dengan besday sendiri hee hee itupun naseb baik ingat ada besday date, kalau xingat~~ ;n


so bile dah kawen ni, hak keistimewaan tu memang sah2 aku yang punyaaaaaaa muahahahahahhaa kamu kini dihadapankuuuuu, muahhahahaha~~~ *sedang gelak jahat, wah mesti kuku ketakutan, kakakaka

tapi kannnnn kali ni aku pulak yang tertidur T_T bole?? masa pukul 12 tu aku dah tertidur atas beg laptop masa tengah buat final correction for thesis depan tv, kuku pulak ada je disisi sebelahku tengah kopek2 ikan bilis, kupas bawang sambil tengok tv T_T
pukul 12:30 camtu terjaga, terus aku wish dengan mata lalok2 T_T


kebetulan hari 17hb tu aku cuti Nuzul Quran. so alang2 duk duk kat umah, tingin nak masak simpel2 and ajak kawan yang duk dekat2 area umah untuk berbuka puasa sama2. hehe

ni bukan aku yang bake. order online je, Red Velvet Cake with cream cheese.
thank you sangat100x ezan sebab tulun jadi posmen.


memang terpaksa gune khidmat posmen.
sebab aku serumah dengan kuku kan hee hee
lagipun x pernah pergi somewhere2 tanpa pengetahuan kuku hee hee kuku mesti akan tahu jugak
hee hee aduhh mesti x berjaya nak wat surprise klu ada apa2 hee hee

wat susah2 ezangg jek ;P


ada menu nasik lemak ayam rempah kuku, kue teow tomyan dudu, cheesy wedges+nugget huruf2 kuku dengan kuih2+murtabak diorang bawak, hee susah2 jeee, terima kasih ye :)


so, motip besday boy tapi kene buat keje dan masak? hehe makacehh wakkk ;P

masa nak buat makan2 siket ni laa duk geledah balik hadiah2 kawen. naseb baik ada tray bufet yang teammate hadiahkan ni. nampak x tray bufet yang 4 bekas kat atas ni? bes bes. suke sangat, leh jimat space. smart pun smart.


hadiah kawen yang bes gak. dia ada versi 6 partition, ada versi xde partition, dan apetah lagi. suke suke





ooo camni rupenye rasa red velvet cake.


terima kasih kepada ezan, ros, izuan dan kak fae yang datang teman kitorang berbuka sama2. heee

TO KUKU, HEPI BESDAYYY~~
okey ucapan selanjutnyee dah ucap dah hari tu secara live ;P so xyah tulis kat sini laa khaann, ekeke.


note : kelaka pulak bile teringat malam besday kuku pukul 2 pagi, kuku adalah di dapur sedang masak sambal, dan aku pulak angkut laptop dan charger duduk buat keje di dapur sambil teman kuku *sebenanye aku yang takut duk kat hall sengsorang ;p nak tulun kuku, die x bagi :)
begitulaa kisah besday suami saya... yang penting, die sentiasa ada disisiku...








15 comments:

Ciare Baha said...

hepi besday ek kuku.. wuah sedapnye menu. rugi x dtg..hukhuk...

eh, mane gambo orang2 nyeww? ;)

dd dudu said...

{ciare}
huk huk ;P

gambo org2 nyeww dlm kamera org len ar. hehe nanti klu ada, aku amik dan letak ekk

ameris said...

bestnya nampak kek tu..

JIVEBUMZ said...

hepi bufday kuku!
sedap tak kek tu? terliur lak akak neh adeiii nak kek lagi ar cmni hehe

dd dudu said...

{ameris}

nampak bes ekk ;p

tp bile makan, bukan taste dd T_T


{jivebums}
makasih! (wakil kuku)

alaa kak, xpasti laa red velvet cake sedap ke x sebenanye, sbb yg sy order ni, macam bukan taste sy plak T_T wuwuuwu mungkin kerana sy pencinta kek ceklat atau kek cheese? tp sy penah je makan red velvet ofismet buat, sedap je huhu


yg sy order ni xbape jadi kot. uhuk2 xtaulaa

ummihasan said...

Happy Birthday Khairi :)
ehehe, tumpang wish kat sini boleh kan.. May Allah bless you and your family :)

dd dudu said...

{ummihasan}

bole bole hehe.

umu kite baca ym umu lambat hari tu. huhuhuuuuu nanti klu nak g yummy bangi lg gtau ek ;P

BrightEye said...

Happy besday to kuku... dd..takut lah tgk color kek tu.. merah sgt2..hehe..

dd dudu said...

{be}

takutkannn

hahaa dd pun takut, bole?
merahnyewrr.. pewarna byk ni. hok2

tp merah+putih jadi cantek ;p

hanumHae said...

hepi besday kuku dd.. ;p

dd, hanum tgk meja yg penuh dgn mkanan tu rasa mcm raya pulak..hikhik

bini edy said...

xmola wish besday kuku..nak mintak maap je x leh dtg..ja pon x dtg kan? iols n ciare dilema anak demam..kehkeh

dd dudu said...

{hanum hae}

hahhaaa raya xbuat dahh ;p sekali aar tu kekekekeke


{bini edy mama imani}

ha'ahh dah laa tajuk entry korang sama "anakku sakit"

kof kof koff

Mama Gee said...

dappnyaaa...order kat mana tu dd?

anyway hepy belated to Mr Kuku :)

ZaNa aDieyZa said...

happy belated birthday kuku.. semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu di samping dd, bakal baby & keluarga tersayang..

dd dudu said...

{mama gee}

dd order kat... hehe segan nak cakap sebab dalam comments ni dd macam xpuji2 lak kek tu, sebab xberape sedap wuuu, klu akak nak tau mana nanti dd private msj ehh ehh


{zana}
tq zana, so suwit :)
May Allah bless you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...