Wednesday, August 3, 2011

cube teke ape ni hik2



cube teke ape dalam bekas ni, hik2.



clue die : baru lepas buat, kejap lagi nak masukkan dalam peti sejuk..

sape dapat teke.. dapat.... ermmm apeee ek ;p




10 comments:

lina said...

kek batik!

bini edy said...

kek yang membatikkan diri nye. kalau betul nk tau gender baby plis nak adiahkan stroller. hahaha cop2 tak mampu nak bg stroller..

bini MK (nak tiru bini edy) said...

kek batik :D kompom

bini kery said...

{bini din}

hehe senang rupenye teke teki aku ni. naseb baik xsempat janji ape2 keh keh keh

{bini edy}

hahh ko nak adiahkan stroller kewrrrr (buat2 xnampak ayat lasT)

kuku~~~~~~~~ lisa nak hadiahkan kite strollerrrrrrrrr


eh cop, lisa motip? stroller pun kene ikut gender ke, keh keh keh


{bini mk}
ciare, nex time aku wat teke teki lagi susah ekkk.. hik2 nyampah uolss

Ezzan Yusop said...

ddddd.......i come to ur house tonight can ah?!!

nak kek batikkkk....

nurul azida ahmad said...

senang sangat la dd! hihihi

dd dudu said...

{ezzan}

ezzannnnnngg

my kek batik x jadi, uwaaaaaa

jadi kerasss, sebab terltak byk sgt biskut meri kowtttttt

uwaaaaa

xdpt nak bg ezan makannnn,
keri pun dd xnak bagi tauuuuuu sebennayee hahahaha


nanti dd wat semula dan perbaiki yg pertama ni. hik2 dah jumpe mana kesalahan2 hehe


nanti dha jadi baru bg ezan rasa eh.

nway, nak dtg umah dd meh arr.. malam ni dd masak paprik, hehe



{zida}

yekee, kekeke korang nii~~ nyampah tauu~~ ;p

bini edy said...

tanjat boboi...banyaknyee bini org kat komen box nih hahaha

dd dudu said...

{bini edy}

tanjat boboi..

FINEE FINEEEEEE!! *dengan gaya shuib

hak2

ZaNa aDieyZa said...

kek batik yer.. zana suka buat & makan kek batik.. tp rasanya dah sebulan x buat kek batik ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...