Monday, June 27, 2011

2nd day ;p



apa yang 2nd day? ;p

2nd day pakai baju maternity gi opis, bole?

pangg~~ hehe itu pun nak kenang-kenangan ye ;p

memang pa wau ya wau betol ;p

belasah je la match ape2


tengah rasa capek sangat. petang semalam baru balik dari melaka. x cukup rehat lagi ni. semalam balik2 je, dengan kuku duk layan utube final maharaja lawak. jozan x juara ye, xpe, jozan tetap di hati, sob sob. tapi sepah memang bes, x bole dinafikan.

hehe kelaka yang dialog sepah "ape gile ke awak ni. takkan saya nak cium isteri orang?" laughing


disebabkan kepenatan yang sangat2 melanda, lambat lagi la okeh aku update pasal Melaka. nak transfer gambar2 dari kamera pun rasa alahaaiii~~~ x laratnyewwrr~~


ezan da izuan, nak gamba dari kamera korang eh nanti ;p


dadada (^^.)/


note : wewe dah kembali ke ofis sebagai pengantin baru. terkejut die tengok perut aku dah bulat dan besar. itulaa, perut ni x naik siket2. naik sejelepuk camtu. iols pun tekejut, cane~~ hik2


note 2 : aku, kuku dan ezan dah terikut2 dialog johan yang "hoi hoi.. suke hati kauuu jeeee" , dengan gaya suara pembaca berita
laughing




6 comments:

aDieyZa said...

comelnya dd!!!! perut dd pun makin comel ke depan..

rezeki kump sepah menang maharaja lawak.. walaupun stp minggu jozan dpt undian plg tinggi.. tp malam final tu mmg lawak kump sepah best..

qasehqaleef said...

comel peyut tu..
frust jozan tk juara....

marinahunny said...

comelnye..dgn muka2 omma skali bulat..hehehe

Ezzan Yusop said...

Hoi hoi buat kerja, suka hati je update blog! ;p

dd dudu said...

{adieyza}

hehe nampak ek peyut kedepan ;p

haha xpelaa xde rezeki jozan. xpe, sepah pun bes ;)


{qasehqaleef}
haha ;p

uhuk2 tu ar, xpe2 jozan tau ramai minat dorg ;p

sorg sgt spontan. sukeewwrr


{kak marina}
bulat tu mmg xdpt bendung dah kui2


{ezzan yusop}
Hoi Hoi suka hati aku lah.. pepatah aku ;p

♥S@R@♥ said...

comelnye dd.. saya pun da beli baju camtu last weekend..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...