Monday, June 20, 2011

hikhik hari ayah




ayah terkebil2 tengok ma borak2 ngan dudu kuku..


ayah tak dengar.. cian ayah..

tapi...

ayah nak tahu jugak apa yang diborakkan hee hee



akhirnya...

ayah hala telinga ayah ke muka ma, lalu ma pun kenalah cakap kat telinga ayah hee hee


inilah situasi yang selalu berlaku. comel butut. hik2



sempena hari ayah, kitorang bawak makan Papa John kat jusco wangsa maju.
masa tu baru lepas makan kenduri, so makan lite2 je la.
pizza kira lite ke ;p


kuku order pizza tanpa nenas hee hee




papehal ayah memang akan makan aiskem dulu, x pandang yg lain dah.




ayah kata ini raket pingpong. kui2



sedikit nota pasal ayah : ayahku seorang yang selalu tergoda dengan iklan makanan di tv. contoh: kfc iklan chicken chop. ayah tergoda. lalu ma menjadi mangsa ajakan ayah untuk pergi kfc semata2 nak try chicken chop. hoh iklan lah apa saja, konfem ayah aku nak try.



sedikit nota pasal ma : ibuku pula seorang surirumah yang mudah tergoda dengan panggilan astro untuk tukar channel. haha masa pakej basic dulu yang 49ggt tu, astro call ma offer ma masukkan channel movie *xingat apa nama... ma accept... xlama kemudian offer untuk pakej mustika pula, rm80.. ma accept, ma antara orang2 yang terawal guna astro warna ok.. haha... dan baru2 ini astro call ma untuk offer astro beyond rm 125.. punnnnnn ma accept laughing tak pasal2 umah dah ada beyond. kui2..


comel betul ma ayah mangsa yang mudah tergoda dengan sebarang pengiklanan. hik2

sayang betul ah kat ma ayah. mmuahx.. uhuk2 sayang sangat..



9 comments:

marinahunny said...

semoga ayah dan ma dd dirahmati Allah selalu dan dikurniakan kesihatan yg baik..mmg comel sgt parents dd ;)

dd dudu said...

{kak marina}
ahaaa akak kan penah jumpe ma ayah gak kan ;p hik

terima kasih kak doakan untuk ma ayah dd. terharu pula, tsk tsk

aDieyZa said...

like entry ni!!

ayah dd mmg comel, mesti ma happy sangat sepanjang bersama ayah kan..

selamat hari bapa utk ayah dd & kuku..

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

comel je ayah & ma dd..
bharap sgt dapat bersama dgn apiz & happy + romantik + loving mcm dorg dua..
Semoga kami juga bahagia seperti mereka..aminn

mzhany said...

dd,
mak ngn ayah hany pun mcm tu, sbb ayah hany pun tak dengar...selalu la mak hany yang cakap kat telinga ayah hany...huhuhu

dd dudu said...

{adieyza}
eh kuku? ;p

{ayenz}
aminn.. InsyaAllah kakyen

;)


{mzhany}
yekeee, hew hew comel jek kan

Bila Ku Kata Cinta... said...

like this post..huhu


muga heppi...sehat....pjg umor for both..

dd dudu said...

{bila ku kata cinta}

terima kaseh =)

ryani said...

suke kalo dd citer psl ayah & ma...nak2 psl ayah...terbayang kecomelan ayah...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...