Wednesday, June 22, 2011

akan kecewa apabila.. part 2


aku pernah kan buat tajuk ini dulu. hik2 ini part 1 motip ada part2?


daku akan kuciwa apabila

1) tengah xtahan nak masuk bilik air pagi2, sekali toilet dikunci sebab makcik cleaner tengah cuci2 kat dalam. huwarkkkKKKK waktu ini akan terasa dunia ini sangatlah tidak adil bagi diriku.


2) bila tengah semangat2 nak makan cekodok pisang besar @ muffin @ cupcake sekali bila masuk mulut, rasa pahit2 soda bikarbonat. kecewa ok. perlu ek penjual letak si soda tu banyak2 nak kasi kembang? banyak kali dah aku termakan. kecewaaa


ok dah 2 jek point hari ni. hehe

malam ni nak jumpe mok ciare dan geng2 puteri 7 sempena hana datang putrajaya. hana tu guru besar sekolah ke perlu dirai hah? ;p


kuku, malam ni kite kene kental!! ciare ada misi nak pegang perut kite dan nak tengok raut muka kita! bunyi seperti perangkap nak tau apa jantina anak kite melalui raut muke kite! kite kene bersedia wahai kuku!! bersediaaaa gerak gempurrrr!!!!!


pang~~ motip sangat nak rahsia2 jantina anak? ;p






8 comments:

Ciare Baha said...

HAHAHAHA...;))

1. Hana mmg guru besar yang perlu diraikan kehadirannya :D

2. Alah i nak teka2 je. Takde perangkap pon ;))

-mok ciare-

Ciare Baha said...

sambung....

3. Standard la nak sorok2..Nanti aku pon nak sorok jgk masa adik rayyan :">


;p

dd dudu said...

{ciare}

1. nak tukar nama la. hana bukan guru besar tapi hana lengan besar. hak2 larik slow2.

2. yekeeewrrr x perangkap (kecikkan mata)

haha mok ciare. sonok la tiru keri panggil ko mok ciare. cam masuk

dd dudu said...

{ciare}
nanti aku perangkap ko balik. hak hak

aDieyZa said...

wah, bersiap sedia mcm nak gie perang.. hahahaha.. kelakar la dd & ciare..

dd dudu said...

{adieyza}

hehee ;p

hanA haliM said...

uhuk..uhuk..cm rase bsalah ngan korg..tiap kali aku p kl/putrajaya,korg sure dipakse meraikan kehadiran aku..huhu..cptla plan trip to kelantan..kasi can aku layan korg plak..

dd dudu said...

{hana}

alaa hana ni, bukan kitorg yg nak rai ke. hak2

okeyyyyyy harus pegi kelantan nanti jenguk umah hana!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...