Tuesday, June 7, 2011

ngantuknyewwr


- kejap lagi ada fitting baju korporat kat tingkat atas *dengan perut ni, saiz apalaa yg bakal ku dapat huk2..

cakap kat rina nak gi sesama.. pastu ym kat die "rina kalau ko x nampak aku, cek kepala aku kat meja eh... ngantuk sangat ni" hee hee seb baik rina paham hee hee sebab dah 2x terjadi kat sini, orang tu ingat orang ni xde kat partition, kecoh kejap sume duk pi cari dia, padahal orang tu ada je............. tapi kepala die terlangkup kat meja hee hee ka ka ka.. salah paham suda hee hee partition tinggi sangat ke hee hee


- pagi tadi datang awal. layan maharaja lawak.. ok gelak aku berbunyiiii di keheningan pagii... kelakaa gilerrr wehhh... JOZAN aku banyak kali replay part johan menari sekali tertanggal kasut, gile menghiburkan hati aku rolling on the floor johan tu kelakaaa laaa, serba bolehhhh, dah laaa sesuka hati menyanyi lagu lambada tu, entah betul entah tidak lirik diaaa, cam main bantai je dia rolling on the floor

zizan lak aku gelak part die hentak2 kaki kat meja dan tumbuk2 dada sendiri, gewdix betul hee hee



- sepah paling bessssssssssssss malam tu.... nak tercabut mulut aku gelak part vakum.. adaka patut nak bersalin pakai vakum rumah.. lepas tu kelaka si shuib tu buat aksi tertarik oleh vakum, macam ditarik angin rolling on the floor


kelakanyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee omg omg.. aku replay video 2 kali hee hee



- jambu kelaka gak. walaupun aku xminat jambu ;p tapi bile hujung2 part penonton pun ikut pekak skali jadi kelaka lak ;p


- korang yang belum tengok maharaja lawak, leh laa tgk kat utube eh. maharaja lawak minggu ke 10.


- perkara yang bole buat aku kecewa : bile beli cempedak goreng, biji dia kat dalam x masak. aku suke sangat makan biji cempedak. huhuhu lemak2 gitu, sedapp... nape penjual x goreng betul2 sampai dia masak, uwaaa. dah laa cempedak goreng mahal ok.


- perkara yang buat aku bangga : aku ada keluarga dan keluarga mertua yang baik2. maksud aku, kalau pergi rumah kenduri orang, menghormati tuan rumah. xde maknanyaaa gi rumah kenduri orang dijamu makan pastu mintak2 kicap lak kat orang kenduri/tuan rumah. hehe ouch pada sesiapa yang terasa ;p aku cakap general je ni. bukan kicap je, ape2 lah. biseng2 pinggan x cukup ke. uhuuu malulah macam tu. ingat kenduri tu macam restoran makan ke main order2? ;p korang pernah kene atau nampak x? ;P


- tadi bukak http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/20-weeks-pregnant.html, dia kata usia 5 months ni patut dah mula ada stretch mark. oooh aku xde lagi. tapi takut untuk nak nampak strecth mark itu. sebab bile gugel image tadi, scarry la gamba2 itu. aku pulak asik lupe je nak beli cream/oil strecth mark ni. ada kakak pesan suruh pakai dari awal. lupenye lupenye


- aku perasan bb suke gerak2 dalam perut di waktu petang2 dan malam2. hehe pagi dia tidur kot. comelnye. masa tengah menaip ni die senyap je. tido lagi rasanya. alahai bb omma ni, suke bangun lambat ye
hee hee babab karang hee hee hari tu cakap kat kuku, yang kite xrasa dia kick lagi tapi kite tau die gerak macam berudu berenang laju2 ke kanan ke kiri. pastu kuku kate "bakal atlet perenang ni" omg hee hee


- tengok ticker kat atas tu. 20 weeks da. oh myyy~~~~~ half way to gooooooooooooo.. cam x percayaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeee....





3 comments:

iedayah said...

npkny diana kn membesarkn dri lor pasni ea dear..sbb bju korporat ny da ikt ukuran time peknan..da r mmg comel..peknen tntu lg comel kn kmu dear

ameris said...

dd, dgn lupa pakai losyen strechmark(SM) ok. nnt buruk sgt perut kite bila dh besalin nnt baru nampak mark tu. mcm akak dulu mmg x nmpak dari depan SM, tp bila da bsalin makkk ooiiii... SM ada atas ari2 kita. bawahhh pusat kita tau.

dd dudu said...

{iedayah}
hehe kite jadik gemuk yg x comel pun iedayah ;p

kui2

huhu rasanya x membesarkan diri pun, mmg otomatik terbesar jugak kot lepas bersalin. uwaaa nak tips kurus balik!


{ameris}
yekeeee kakkkkk

tq for the info.

chaiyuk2 lepas ni carik losyen SM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...