Wednesday, June 15, 2011

dik lisa yang senyap


jack sparrow jangan lupe like kami okay! pang~

arghh terngiang2 iklan hot fm tu dalam kepala ku.. x sukeeeeeee



nak tepek gamba sarapan ku pagi ini.
kuku nak makan sandwich sardin, so pagi2 ni ku buat 2 bekal sandwich sardin.. harap2 laa ofis xde bau sardin hee hee



oh hari tu lupe nak cerita detail pasal dik lisa.. wah dik kelisa dah ada nama pendek.. hari tu kan aku anta dik lisa ke perodua, 4 hari jugaklaa dik lisa kene duduk sana...

ada 2 mende major yang kene tukar.. ekszos yang patah.. pastu engine mounting.. pastu alang2 servis terus.. bila dapat bil tengok senarai2 tu terus rasa macam "wahhhh betul ke perempuan yang bawak ni?" nak binasa dah dik lisa ku, ganas kewwrr aku bawak selama ini hee hee

dapat bil XXX ribu. hoho nak nanges tak??? nak nanges takkkk??

yelah selama ni dik lisa tak penah buat apa2 perkara yang merisaukan aku. bagus giler.. tapi baru2 ni bila dah ada bunyi2 motorboat siket, terus fikir, laa cian dia, dah lenguh2 tulang dah, tua dah dia yee, 1XX,000km dh mileage dia ;p


bila dah sembuh, skang aku bawak dik lisa kool gileerr... senyapppp jekkkk... takde bunyi2 dah.. dah macam rasa bawak woody pulak.. eh eh pernah ke aku bawak woody? hahaha xpenah ;p

seronoknyee bawak dik lisa sekarang... sayangg dik lisa mmuah mmuah

ok bye nak buat kerja.



note 1 : x suke artikel zubir pasal siti saerah jual cupcakes. orang elok2 berbisnes halal pun nak tegur. huh

note 2: hari tu kuku ada keluarkan oven dari stor. dalam fikiranku dah mula2 fikir mahu start membakar kek la. hohoho nak mula dengan apa ya








4 comments:

aDieyZa said...

dd ganas ke bawak kete?? huhuhu..

wah, dd dah nak start baking la.. boleh la bagi resepi nanti yer..

dd dudu said...

{adieyza}
entah, rasa cam dah lemah gemalai dah bawak ;p muahahaha

ermm dah 7 tahun dah usia keta tu, die pun nak lenguh2 siket kowtt hik2


zana, dd rasa dd yang mencari dan meminta resipi adalah, wahihihi

lina said...

nnti dah siap kek hantar kat aku ey ;p

dd dudu said...

{lina}

motip? haha. lina sedeynye membayangkan saat ko da duduk di johor nanti. ko da x dekat dengan aku, uwaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...