Tuesday, June 14, 2011

saje je gugel gamba babycot dan baby's room :)


xlarat nak taip entry... aduhh duhh... lenguh tangan, lenguh pinggang, ngantukk... rasa nak baring jewrrkkk~~
nway aku tengah membiasakan diri dengan pregnancy ni... tibe2 aku rasa cepat mengah.. tibe2 aku sukar nak bongkok2 pakai stokin lepas solat kat ofis.. tibe2 aku rasa susah nyee nak bangun bile dah duduk.. tibe2 aku rasa x selesa duduk atas kusi lama2... kadang2 orang bole perasan muke aku xkeruan duduk lama2 espeseli bile bertandang rumah org hehe... malunye..
tiba2 rasa sakit melecet sana sini akibat kegemukan melanda *xtahan ok.. kagum dengan mereka yg obesiti... sob2..
emosi pun xstabil, kejap camtu kejap camni haha.. leh kelam kabut kuku~



xpe2.. x merungut, pengalaman indah ni.. heheee nanti lepas bersalin mesti tingat2 kat perut yang statik keras menyebabkan bile nak duduk/bersimpuh terus duduk secara keras... heehee






















7 comments:

♥S@R@♥ said...

ohhh comelnyeeeee...

mate dok bekenan yg kaler pink je..huhu..

sekali kuar baby boy..hehe

Ciare Baha said...

banyak google wane pink ni. motip? udah2 la dd, BOY tu. HAHAHA



*motip ciare berhasat dengki? HAHA*

dd dudu said...

{sara}

hehe comel kan pink

{ciare}
oitt motip? ada gak pe aku gugel biru putih kuning oren hijau ;p

sama rata hokayy ;p

JIVEBUMZ said...

sume cantik2..
best kan kalo dapat jadikan 1 bilik untuk anak macam tu..

dd dudu said...

{jivebums}

hehe cantekkan.

tapi rasanya bb sy tido dengan mak pak jek dlm bilek hahahaa

ameris said...

dd, mmg best sgt time nie. soping brg baby,gajet2 baby. perasaan time preg ohh indah skali. kdg2 rasa mcm semua cara kita duduk x slesa. bila da bsalin rinnddduuuu sgt time preg.

dd dudu said...

{ameris}

hehe. tp dd xbeli pape pun lg ;p duk mengushar je keje, hik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...