Tuesday, June 7, 2011

hantu karipap



semalam dan hari ni masa duk layan thread yang ciare buat pasal Si Tempang, terbaca2 jugaklaa yang orang comment pasal hantu karipap.. ciare, kat upm dulu ada ek?? aku ketinggalan hahahaa...

ciare kate, hantu karipap tu datang kat pintu bilek student yang stay up malam2 nak jual karipap.. tapi bile tengok2 dalam bakul xde pun karipap, tp ada batu nisan ;p
aww takutnyewrr... seb baik aku x tau kesah tu masa kat upm dulu ;p

lepas tu kan dalam thread tu, aku pasan ramai cakap pasal hantu karipap yang versi kump. Balas maharaja lawak... aku tidak ngerti... lalu aku pun meng'utube laa tadi search maharaja lawak balas hantu karipap.. paappppp terus keluar video dia. haha


haha memang kelakar kumpulan Balas buat. aku gelak jugak.

student tu tanya kenapa hantu makcik karipap tu da lama x kaco orang.
hantu makcik karipap tu cakap, sebabbbbbb student2 zaman die dulu dah tak takut kat dia, tp suke amik kesempatan... bila hantu tu kacau nak jual karipap, diorang siap sediakan list nak order2 nasi goreng rolling on the floor siap hantu tu kene pulangkan balance syiling sekali rolling on the floor

lepas tu kalau hantu makcik karipap tu datang lewat pukul 1 pagi, kene marah ngan student nape x datang kul 12, diorang dah lapaaaarrrr rolling on the floor


kelakanyyeeeeee, motip marah hantu hee hee


aku pun xpaham kenapa aku buat entry ni. haha bye







9 comments:

Ciare Baha said...

ish ko xtau ke psl antu karipap tu? sape ek cite kt aku? x ingat le sape cita..hana ke ek...ke budak2 bilek aku? hmm...

tp yg BALAS buat tu mmg lawak gila okay? aku gelak berjam2 langsung xjadi wat keje time pestime tgk..dah le tgk utube kat opis ;))

dd dudu said...

{ciare}
mesti hana-mami-jarum tu yang gosip2 ngan ko ciare ;p hak hak

*hana x baca kan comment ni ;p


hahaa mesti ko vibrate masa gelakk

ja_on_seven said...

hmm seingat aku..hantu makcik karipap tu takde kt upm..die ade kt matrik.. kisah die glemer mase kite kt KMPP kn ciare??

dd dudu said...

{ja yang dah umur 27tahun}

ooooo kat matrix kowrang kewrrrr

ja_on_seven said...

hew hew makcik karipap itu belajar smpai matrik je.. tak smpat masuk U

dd dudu said...

jaaaaaaaaaaaaaa!!!! :'D

aDieyZa said...

zana pun gelak masa kump balas buat lawak pasal hantu karipap tu.. ingatkan just buat2 lawak rupanya mmg ada cerita yer ttg hantu karipap ni..

Ciare Baha said...

Oh betol la jaaaaaa masa kat matrik Penang yeee. Wahaha aku da salah bg info kat porem. Gasakkan :p

dd dudu said...

{adieyza}
hehe glemer rupenye hantu makcik karipap tu ;p

{ciare}
patutlaaaa aku xpenah dengar... hik2.. kat matrik aku hantu lain.. hantu yg suke kaco orang x gi baca yasin kamis malam jumaat

hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...