Monday, June 6, 2011

malasnyewrrrr nak update



hik hik simptom apakah ini? malas bukak blog, malas nak update ;p sebenanye sebenanye tgh semangat nak goreng koding ;)

oklah nak taip entry biasa2 je.. ala2 hidup segan mati x mau... camni ke peribahasa?


uols... ngantuknyewwrrr.. dikala ramai orang xde di ofis ni, maklumlah cuti sekolah, sunyi sepi ofis ni tauu... ngan yang pergi kursus lagi.. ohok2

hari ni kuku cuti.. pagi tadi kuar jap ngan kuku... aku bawak adik kelisaku, kuku bawak woody dia.. lepas tu tinggal dik kelisa kat perodua.. hehe nak repair laa uols.. tetibe keta aku bile start enjin dia bunyi macam helikopter, motip hee hee tapi tadi masa orang tu check2, x teruk sangat bunyi je. macam bunyi motor kapcai je, pandai ye dik kelisa berlakon, x nak ditinggalkan bermalam kat situ laa tu hee hee

erm orang yang check tadi kata ekzos patah sebab tu bunyi begitu.. pastu ada lagi lah yang lain2, x pahamlaah bahasa kereta antara tukang check dengan dengan kuku tu... ktok ktoookk ktookk ketukkk ketakkk, xpaham bahasa keta diorang ;p

3 hari kot baru dik kelisa siap. aduhh awalnye kene bangun pagi lepas ni since kuku kene anta. dia anta ku ke bangi pastu pata balik ke putrajaya tmpat keje dia. dah laa trefik lite slalu panjang2 jem2. waaa kul bape mau kuar niiii pagi2~~~~ waaa~~~ pastu mesti aku duk riso kuku sempat punch x, kuku sempat punch x~ dalam hati sebenanye suke ;p

lama dah dik kelisa ni berjasa pada ku.. cian dia dah sakit2 siket.. tu yang anta die ke klinik perodua tadi... dah la lama x dimandikan, sob sob sob... cian dik kelisa, kakaknye dah kawen macam dah abai2kan dia siket, asik dengan woody jee...


rupe2nye entry ni aku cakap pasal kereta ya. puk2.


hari ni balik sharp kul 5.. kuku dah buk cite kungfu panda dari minggu lepas lagi.. malam ni mahu nengok.. yeh yeh *aku je ke yang x ikut nora elena? ;p, sambil tu dudunye nak ushar2 henbeg siket ar, hehe. entah rasa nak beg keje yang baru ;p


ok lah. bye bye uols.


sori ar busan jek entry ni kan. aku baca pun busan. zzzzzzzzz~~~






6 comments:

Bright Eye said...

BE pun tak tau sgt psl kete2 ni.. BE tau bwk je.. Bila ada masalah semua tanya hubby BE pastu BE pun mcm blur2..hehe.. xpelah atleast kite tau skit psl kete ni.. tulah perempuan.. Hehe.. Bestnye tgk kungfu panda..(^_^)

aDieyZa said...

rindu update dr dd..

kereta yg berjasa tu lah yg bawak paling banyak kenangan kan dd..

bestnyer nak shopping handbag!! siap nak tgk wayang lagi.. selamat bergembira dd!!

sue ^^, said...

takpe dd, su pun tak tgk nora elena...so ada geng..
kungfu panda awesome kan? kan? tu je perkataan yg terlintas lps tgk cite tuh

dd dudu said...

{be}

haha samalah kite. tapi sebenanye dd tingin sangat nak reti/tahu pasal keta ;P uhuk2

hehe bes2. tp dd tgh ngantuk masa tu, xdpt nak enjoy betul2. rasa nak cubit2 je mata


{adieyza}
alahai zana~

heheeh bergembira dah smlm, tih tih.


{sue}
yekee, nape sue x tgk ek. hehe baru jumpe 2 orang yg x tgk. sue dan dd ;P

haha dalam kungfu panda tu die translate awesome = sempoi. saba je lahhh

haah kelakaa laa panda tu.. tp dd tgh ngantuk sangat masa tu, sbb kepenatan.. so x berapa nak enjoy the movie, mata asik nak terpejam jee.. uhuuuuuuuuu

tapi bile celik, gelak arrr sbb panda tu asik wat aksi lawak je.. pastu pejam balik... pastu bile x gelak, kantoila dgn kuku kat sebelah yg kite da tertidur..

alaaa x puasnyee.. rasa nak tgk balik je cite tu, nak tebus balik uhuuuu bess cite tuu

sue ^^, said...

kite blk pun dah lewat..tak sempat tgk...klu terbalik awal pun tak teringat pulak..huhu

awesome = sempoi?? cm tak kene je..

disbbkn dd asyik terlelap je..sila tgk balik sbb best..klu kuku tak nak ckp baby nk tgk lagi..hikhik..;)

dd dudu said...

{sue}
hahaaaa dd suh kuku beli/copy dvd je kowwtt ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...