Wednesday, June 8, 2011

wordy wednesday ;P


SELAMAT PAGI \(^o^)/


hik2, slalu orang wat wordless wednesday. aku wordy wednesday, bole la kan, hek hek hek.


jom semangat2 buat keje!!!!!!! yah yahhh p('o')q


oh ye, pagi tadi masa bukak peti sejuk nak amik buah kurma, terpandang 2 bekas cili kering yang dah blend. terus terfikir, omg dah lama aku xmasak rupenye. sayangnyeee cili kering tu, dah laa yang dah siap blend ;P bukan senang okay nak ada yang dah siap blend ;P kenapa aku xmasak2 haa kenapaaa kenapaaaa ;p

yelah balik keje skang asyik keluar je. masa wikend hari tu kat kampung. isnin hari tu tgk wayang lak makan kat kenny, semalam pulak balik keje terus gi umah lina. nak ambik samting2. petang ni pun balik keje mahu berjumpe kawan.

lina kelaka, dia nak bagi aku samting2, tapi dia x tau nak bagi kat aku bila, sebab lepas kerja dia nak kejar cite nora elena, bole?? hee hee nora elena lebih penting dari aku ok? hee hee tu yang last2 aku n kuku decide kitorang pegi je lah umah dia. bawak laksa, makan sama2 sambil tengok nora elena. haha motip aku n kuku pun terjebak tengok sekali?


wahh umah lina dah ada perabot siket2. hehe comel. langsir bunga kuning hee hee



aku nak cakap apa sebenarnye eh dalam entry ni. merapu jek ni.

oh pagi tadi tengok
video ini.

ingatkan bila caption dia cakap pasal sedih kehidupan die zaman kecik2, aku ingatkan biasa2 je. cam tipikal je. ala2 macam ujibakat kat malaysia ni, peserta belum pape dah nanges2 cerita kesah sedih diorang hidup susah, so nak jadi penyanyi nak membela naseb keluarga bla bla bla... padahal juri x tanya pape pun, die je nak jual cerita dia.. uweekkkk busannnn...... aku ingatkan macam tu tauuuuuuu.. so aku klik je la video korea tu tanpa perasaan..


sekaliii..... bergenang ok matakuuu... terkesan di hatiku... he's different... dari cara dia, kite tau die sincere.. die even blank kan lagi ruangan family dalam form dia tu...die x heran pun nak orang tahu kesah susah dia..

dia macam xde laaa nak cerita/jaja kesah dia in the first place. tapi bila juri tanya, baru dia jawab... itupun dia x de la nanges.. kool je.. juri yang nanges dulu..

omgggg sedeynyeee apa yang dia dah lalui crying aku nak dia happy lepas ni crying


note : tapi aku kool, air mata x jatuh pun ;P oh ye. hari ni bb dalam perut bangun awal pagi pulak pukul 9 pagi. selalu dia tidur lagi waktu ni kuikuikui tetibe tadi terasa gerakan di situ. hik2

note 2 : tengah gelakkan lina sebab semalam die gi pasaraya beli SEEKOR ikan kembung je
hee hee comel gile beli sekor hee hee




9 comments:

aDieyZa said...

dd, zana sekarang pun kalau nak keluar mesti lepas habis citer nora elena.. mmg layan betul citer tu.. syok!!

dd, upload la pic terbaru.. nak tgk perut comel dd.. hihihi

dd dudu said...

{adieyza}

yekeeeee

hehee seb baik opismet dd dah donlodkan, nanti bebile free baru dd tgk.

pic terbaru masa gemux ni? aduhh susah kok permintaan kamu ;P

ermm ermmm lambat2 siket nanti eh ;P

hew hew

qasehqaleef said...

kalau ikan kembung seekor nak masak ape eh? nak jugak wat. cmne jadinya?

dd dudu said...

{qasehqaleef}
hehe kawan kite tu duk sorang je ar, die goreng je sekor ikan untuk sahur

hehee

qasehqaleef said...

ooo... kite pun duk sorg gak. lepas ni nak praktis jugak. hehehe. jgn mare...

♥S@R@♥ said...

saya pun dah terlayan nora elina..

kadang2 tu sampai tunggu nora elina habis baru nak masak..hehe

dd dudu said...

{qasehqaleef}

hoho ayu kan rajin masak gak ;)

{sara}
dasatnye penangan nora elena ;p

Siti Mas Hidayu said...

dd : aku pon da x masak...beli je sebab nak tnegok nora elena..boley x? ^_~

yang video tu...argh budak itu snagt jujur...sedey giler sebab masih ada orang begini lagi...ingatkan dalam cerita je...rupenye in real life...sangat best die nyanyi...menyanyi dari hati ^^

dd dudu said...

{siti mas hidayu}

motip? wahhhh sanggup tu haha


bes dan terharu kan. sob sob.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...