Tuesday, June 21, 2011

selamat hidup berumahtangga wewe



tarikh : 18 Jun 2011
tempat : Batu 18, Hulu Langat *jauh nyee rumah wewe, ke dalam nunnn~~~ xleh bayangkan wewe ulang alik ke ukm hari2. uhuk


mula2 nak tunjuk kad kawen wewe

simple but nice :) ramai yang puji


kenduri wewe ni dudu dan kuku pergi sama2 dengan ezan. kitorang sampai dalam pukul berapa ye, dekat2 pukul 3 kot. alaa zidaaaa x sempat jumpe kitorang ye.. alaaa terlewat sedikit jewrrkk ;p kitorang sempat jumpe linda tau, hehe

sayangnye x sempat jumpe zida.

zida kate zida jumpe megat dan zura. oo sayangnye x sempat jumpe diorang gak. uhuk uhuk


masa sampai tu, wewe dan rano kat meja beradab.. tengah nak potong kek kowtt.. aku dah cakap kat wewe awal2 yang aku nak pakai baju color grey, saja nak tenggelamkan wewe..

masa datang tu, masa wewe nampak aku dia kata "aku x tenggelam pownnn"..

hak hak.. motip sangat kan aku dengki nak tenggelamkan pengantin, padahal sah2 pengantin adalah gojes hik2..


tema wedding wewe adalah merah hati...

wewe lak pakai baju grey.. memang cantek gabungan ;) jap gi aku tunjuk gamba wewe ye



sorang satu dapat muffin. ehem ehem tq note ni aku ada tulung gunting tau ;p




ni gamba ngan mony. alaa nampak gemux sebab kuku snap dari sudut bawah *bole x xnak ngaku sendiri gemuk?

mule2 duduk semeja ngan mony+rizal.

lepas tu dorang balik.... yuyu lak sampai.. umu+anas lak sampai.. pastu ros + izuan lak sampai..


duduk semeja ngan ros+izuan.. geng bandung gitu..
lama gak kitorang duduk2 hihi..


nampak ramai gak staf ukm... so tegur2 salam2 je lah mana yang terserempak.. yang duk jauh2 tu aku pandang dari jauh je la,, hehe aci kan..


nak tengok gamba pengantin??

taraa~

pengantin in grey.
credit gambar to kak reen punye fb.

comel wewe hihi.


nway, paling terpikat dengan kasut wewe. wewe tempah dengan Gavy. aa cantek sangatttttt, sukee sukee

gojes betul kasut silver wewe ni.
credit gambar to kak reen punye fb gak.




wewe dan ex-oasian..

omg, semua ni dulu staff OAS, tapi sume dah jadi ex-OAS.
xsangka kan. herrmmm

dari kiri : yuyu SAPURA, ummu TM, pengantin laki, wewe UKM, ezzan Kementerian Kesihatan, Rossa MMU dan yang duduk tu dd UKM.

so dd, perlu kee letak nama kompeni pada setiap nama? ;n hak2



pelamin wewe cantek kan, nampak fresh. pelamin putih + bunga merah + pengantin grey memang sesuai. akhirnye tercapai impian wewe nak pelamin bunga merah. hik2 merah or merah hati, xsure


rindu kat uols ;)



okielah. wewe baca entry aku x? kalau baca, cume nak wish, ermm ingatlaah wewe yang kamu dah berkahwin. hak2 anda bukan single lagi ok. selamat menempuh alam rumahtangga ye wewe dan rano ^^


bye uols.






7 comments:

aDieyZa said...

kombinasi warna yg cantik!! grey & merah mmg naik la.. pengantin sgt sweet!!

selamat pengantin baru wewe!!

p/s: nampak gambar perut dd.. comel!!

fami said...

mmg jauh nk smpi..yeke berulang..huhu..
dpt ngk dd dr jauh je...hihi

dd dudu said...

{adieyza}

hehe cantek.

nampak kewrrr ;p ouchh hik2


{fami}
tgk dr jauh?? dalam gamba la ek.. tetibe keliru hihihi

mun-e said...

oh tembamnya si mony itu ;p

wewe honeymoon katne tu... selamat pengantin baru.. hihi. bestnyaaaaa rasa nak sanding lagi sekali. aci tak aci tak? :B

nurul azida ahmad said...

wah...ada sebut nama i la kat entry ni. yela uols, i tertunggu2 kot2 dpt jumpe geng2 OAS. Tunggu punye tunggu si Megat je ada. Dapat jumpa hakim gak, kami p sekali. :) Siap bawak anak gitu. hihihi. Zida balik dlm kul 2.30 so tak sempat la jumpe geng2 OAS. Igt dpt tgk mak buyung2 ex-OAS ni...kikiki...puan dd, awk tak nmpk gemuk je. ok lagi...hewhewhew~

dd dudu said...

{muni}

aci aci. hehe

wewe honeymoon kat langkawi xsilap aku

{zida}
owh hakim ada ye. motip xtunggu ezan? eh nape ezan, haha.

anak siapa zida, hik2
akim dtg dgn awek + anak? gitu?

kof2. zida datang dgn sapa. nak tgk gamba hehe


entahla zida, secara tulisannye dd naik 6.5 kg, dah cecah 60kg dah sob2. mmg dah berat sgt dah, tp yelaa dlm gambar amik gamba sudut kasi nampak kurus siket hehe

nurul azida ahmad said...

hahaha. tunggu geng2 OAS la...tp satu pun xjumpe. megat je ada. hihihi..

hakim dtg dgn "isteri" nyer. hehehe. dgn awek die to be exact. anak kecil itu anak kawannyer katenyr. dtg ngn geng2 uitm je...

oh naik eh? standard la tu omma. nnti lepas beranak kursu balik! chayok chayok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...