Thursday, June 23, 2011

gamba kengkawan



malam tadi jumpe geng puteri 7, makan2 kat fudcourt presint 11 putrajaya..


arghhh geram sangat dengan rayyan ni. comel sangat2. tak bole ar... geram sangat dengan anak ciare ni, comel yang teramat. arghhhhhh



arghhh. omma dd bole pengsan camni kalau berhadapan dengan rayyan comel ni.

arghhhhhhhh



adam yang makin hensem.
ja bakal risau nanti ni bile adam dah besar. ramai peminat wanita ni. hak2 susah ja nak buat pilihan nanti ;p




dudu kuku makan penang fried kue teow. tapi x sedap, tawor T_T




eh ha ha ha baru perasan. Adam buat pe tuuu kat rayyan ;p

hak hak
motip mak2 nye sampai x pasan sebab syok layan kamera? hak3






rayyan di dalam jagaan babysitter.

hik2.

kuku offer jaga rayyan masa ciare tengah makan. tapi sebenanye aku kagum ngan ciare yang pegang rayyan sebelah tangan kiri, tangan kanan makan mihun sup. superwoman ok!! lengan ciare kecik ke besar ek hee hee

ciare, kalau aku nanti nanti kannnnn, mesti tangan kemana, anak kemana, makanan ke mana T_T wuu.

oh dd! chaiyuk2 untuk jadi seperti ciare dan lynette dalam desperate housewives!




4 puteri dari 7 puteri

hehe dah pakai baju maternity dah. bes bes. rasa ringan sangat, loose gitu.

baju ni beli kat Scarlett jj wangsa maju jek ;p

comelnye rayyan pandang sana. rayyan wat pape pun comel. aduhh. adakah ini naluri ibu? sebab selama ni aku xde laa obses pada baby sangat. huk2 selalu buat dek jek.


sonok tul jumpe semalam. ja tu ada je wat lawak. ciare gelak aku pun gelak sebab ciare gelak kelaka. hana lak bergaya betul tudung dia pakai skang, hak hak. dah laa tidur marriot hotel. gile kaya hana ni ;p

balik tu hantar hana. sampai2 ke lobi, kelaka hana cakap "eh alamak ada orang bukakkan pintu kereta pulak."

comel hana cakap camtu kat hotel 4.5 bintang. ;p elleh dd tah2 ko pun sama. haha. comel tul hana alamak alamak. kui2

tersengih2 si pembuka pintu itu. hik2.



note 1 : nak baca kisah seram? klik sini

note 2 : nak baca kisah yang membengangkan tak? klik sini. cam biasa link ni ofismet ku si oto yang bagi. dia kalau bagi link, memang bes la cite tu. aku baca memang bengang gile lah. rasa nak hempuk2 jek. hahaha. tapi jangan risau, masih terkawal ;p bengang comel2 je.

hik2 selamat berbengang ;p







13 comments:

Ciare Baha said...

tp mmg aku je yg bleh buat mcm tu (pegang anak sambil makan). itu lah the advantage of peha besar ;)) lengan aku saiz medium kot. HAHAHA... tp kalo MK cuba mmg failed! abis anak bleh jatuh tergolek kot..(kes peha kecik :D )

dd dudu said...

{ciare}

wahh yeke ciare. peha aku saiz besar gak ni. ada harapan ni nak makan sambil pegang anak satu tangan, hak2

hanA haliM said...

DD..thanx anta aku ke hotel smlm..thanx to ja same coz amik aku kt hotel smlm..hee..best kn ade baby..korg doa2kn aku plak ye..btw,bile uols nk dtg kelantan ni??xsbr nk jd tn rumah plak..hee

Bright Eye said...

Suka tgk muka rayyan yang 2nd last tu.,. terbeliak mata dia tgk camera..hehe tomei2..

aDieyZa said...

mmg comel la rayyan tu kan.. comel mcm ciare jugak..

naluri ibu dd makin kuat.. bagus2..

dd dudu said...

{hana}

ok doakan hana gak, InsyaAllah ;)

wahh hana ajak g kelantan kewrr??

kuku jommmmmmmmmmmmmmmm

geng jommmmmmmmmmm


{be}
sanagt x tahan ok. huk2 geramnyee
be, xpe kan kite link ke blog be pasal cite seram tu. hehe aci kan


{adieyza}
comel sangat


hehehe ouchh ;p

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

rayyan mmg comelll..
no komen on adam..huhu..(telinga berasap-asap & hidung bdarah) (ToT)

ske la tgk korg happy2..hehe..
xsabar nak tgk anak dD lak nanti..hohoho

JIVEBUMZ said...

bestnya kuar makan ramai2 ngn kawan2 baik sume

Bright Eye said...

dd..hehe xpe2..link aje (^_^)

ja_on_seven said...

eh apesal mase aku benti kat lobby hotel tu takde sape pun bukak kan pintu..? motip kecik ati ngan orang jage lobby?

apesal pulak aku pun paha besar tapi tak penah berjaya makan sambil pegang adam

adam : ape yg kamu buat kat rayyan tu..? adam ade naluri nak berkawan tp selalu tak reti nk expresskan dengan cara yang berhemah.. haiih kene buat kelas intensive lagi neh.. maafkan abang adam wahai rayyan!

{ciare} : cepat la pregnen lagi..lahirkan ramai umat gojes seperti rayyan ke muka bumi ini...

Ciare Baha said...

dd, selamat berjaya mggunakan peha besar utk buat aksi riba sebelah n sambil makan ;))

HANAAA....aku slalu ckp kat MK 'bila laaa bik nak kawen ni? nak pegi kelantan..' --> sian bik jd mangsa ;p

Ja, motip suh aku pregnant lg?? xpe aku pass beten kat HANA dulu..pastu turn ko..pastu br turn aku balek TAHU?? apesal ko skip turn?? ;p

ja_on_seven said...

hee pregnen tak yah tgu turn..jalan je..

dd dudu said...

{ayenz}
haha motip sampai hidung berdarah tgk adam ;p kakakaa

hehe xleh bygkan rupe dd nanti cane. hek2

{jivebums}
beshhhh hehe

{be}
tq be ;)


{ja}
kan, motip kecik ati ngan orang jage lobby? hahhaha

die tgk hana single kot malam tu ;p wahh bole?

hehe xpe. rayan paham adam nak kawan ngn dia, rayan pun nak accept tp xtau cane nak express, haha sukati2 aku jek.


{ciare}
muahahah motip kene ikut turn???

kann2, patut klu ikut turn hana dan ja dulu ar. ho ho pastu ciare semula, pastu ateh semula, pastu lina/dd ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...