Tuesday, April 5, 2011

akan kecewa apabila..



1) bila xtahan perlu pergi ke toilet... sekali masuk2, sume toilet pun adalah toilet duduk T_T satu pun xde toilet cangkung.

2) bila masuk toilet, sume pun adalah toilet mewah yang xde getah paip T_T alaaa yang air nak basuh tu ada dalam toilet boil tu sendiri. uhuk ingat bes ke?

3) bila masuk toilet, getah paip tak diletak betul2 di pemegangnyaa, getah paip terjuntai kat lantai.. gelinyeee nak pegang T_T loya nye bile terbayang ni.

rasa nak tarik2 je rambut orang yang x letak bebetul tu.



4) bila masuk toilet, tengok2 tisu x ada.. wuuu T_T



banyak lagi lah... korang pun bole sambung punye ;P


eh, motip cakap pasal toilet?


note : kalau toilet awam jenis yang xde getah paip tapi ada baldi je, harus buang air nye dulu tau. pastu refill balik.. yelah, entah elok ke tidak air tu lagi, entah2 cicak dah dah masuk air tu keluar balik... kof kof kof.. harus dibuang dahulu.


note 2 : dulu selalu pergi rumah anak ayah yang cina. toilet diorang memang kering sekeringnya ;P macam x guna air langsung.. ;P

heh.






12 comments:

Apple Cute said...

didi tadi ko punya situasi yang mane? no 1 ke 2, 3,ke 4 ? hehe

may buyung 9 bulan tapi vogue said...

1.hazab sangat kalau masuk je toilet, tgk2 getah paip tu jatuh kat dlm tandas..gelinye nak pegang..kalau nk terberak, ta*k ala2 otometik masuk perut balik hakhak.

2.kalau travel jauh2, harus i bawak sabun sbb nak basuh toilet. motip buat mcm toilet rumah sendiri? T_T

3.tak bestnyee tiba2 tgh shi shi ke tiba2 ada air menitik2 jatuh dari paip kumbahan atas..T_T

mak buyung 9 bulan tapi vogue said...

alamak motip salah eja mak buyung? malunye....

Atiqah Adnan said...

e'eh kita sama lah sangat cerewet kalau masuk toilet... hee~ satu lagi pantang bila tandas duduk tapi org dok cangkung atas tu abes kotor.. bodo betul spesies camtu.. terpaksa alas tisu banyak2 nak duduk tuh.. hiissshhh

dd dudu said...

{apple cute}

yuyu camne ko tau ada satu perkara baru berlaku? kekeekeke

haruslah no.1, sebab tu aku letak first2 ;p hehe

gi miting kat satu tmpt tu, pastu rasa kecewa sume pun tandas duduk. uhuk kat umah xpe, mangkuk toilet tu kite punye. tp klu awam, geli laaa, dah berjuta orang duk situ.... iewww ieww iewww




{mak buyung 9 bulan tapi vogue woii penat aku nak taip balik laa}


ko ni lisa eh. vogue la sangat ;n


1. rasa nak sekeh2 x orang sebelum tu? rasa kan kan kannn...

haha ko cakap pasal ta*k masuk balik tingat kat misae yang bersungguh2 nak ehem2, sekali himawari kacau x duk diam die punye t*** masuk balik. apalaa komik sincan, part tu pun tunjuk kann ;p terus terbayanggg, wahaaahaha nak gelak



2. ngahahaha xpe suke perangai itewww.


3. sy pernah kene, sy penah kene, sy penah kene, sy penah keneeeeeeee... nak menitik air mata sayaa uwaaa :'O



ahahaha may buyung :'D



{atiqah adnan}
kann tqa.... tp klu tisu dah habes rasa nak pitam kejap. uhuk. klu tisu dalam henbeg pun habes, rasa nak pitam berganda2.

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

stuju dgn semua org punya komen..
hmm ni la sbbnya benci btol nak pi tandas awam..kecualilah mmg amaaaaaaat lah tdesak

dd dudu said...

{ayenz}

heheeeeeeeee tp seb baik ada gak toilet awam yg bes dan bersih. heeheee

ada yg kene byr pun tp toilet x bes ;p

Queen said...

toilet duduk..kalau bersih..ada tisu tandas takpe lagi...

pastu kalau yang jenis baldi tu...cicak masuk takpe lagi.. tapi bayangkan orang kencing2...erpcik kat tgn die..pastu die basuh je terus masuk baldi...lagi said kan..

Mama Gee said...

nnti kan bila pewot dh besauu...dan lepas bersalin..mesti dd akan cr gak toilet duduk tu...hik2..
dulu akak pun tak reti guna toilet duduk....lepas bersalin br pandai...

**lepas bersalin tak digalkkan meneran {masa buang air besar} kuat..takut kena buasir....{sekdar berkongsi :)}

dd dudu said...

{kak queen}
akak, nak muntah bole????? saya terbayang laaa uwaaa :'O gile geli klu camtu.. terpecik pastu celup dlm baldi. iew iewwww!!!!


{kak gee}
hik2 tu laa, nampak gak opismet2 yg dah perut besar sume akan masuk toilet duduk. nampaknye dd pun camtu la nanti. hehe xpelaa bawak tisu byk2. seb baik toilet ofis bersih la jugak, hek hek hek



oh ye ke kak gee.. tq eh for d d info... takutnye buasir.

er masa mengandung teran buang air besar ade ape2 x?

cronyz said...

hahahaha..

good job!!! i like!!!

sbb sama laaa..wakakaka

dd dudu said...

{cronyz}

hehe mangsa yang suke p toilet atas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...