Tuesday, July 19, 2011

30 jun 2011 - birthday ezan



masa birthday ezan, ezan eksiden lak.. kof kof kof.. cian ezangg.. so petang tu dudu dan kuku datang umah ezan ala2 melawat aka jemput ezan gi tengok wayang ;p

kitorang gi jusco balakong. sementara tunggu tayangan Transformers tu, aku sempat rembat baju maternity siket kat jusco hehe.. pastu kitorang pi makan kat Ichiban Ramen.. kuku nak rasa soft shell crab dia sedap x macam yang die pernah makan kat sabah dulu..



kat sini kitorang makan duduk bawah... hehe berangan ala2 korea ke?


dd dan birthday girl yang senyum di luar tapi di dalam hati siapa yang tahu? ;p
ntah2 tengah tengok transformers pun hati tengah remuk tingat kat keta yang remuk. hehe motip dd?



kuku punye keje ;p



meh tengok makanan2 yang ezan snap snap snap ;)

soft shell crab kuku ;p sabah menang hehe





x yah tulis caption, ezan dah tuliskan kat gambar hee hee



lepas tu kitornag pun tengok Transformers.. ok je kot cite ni.. cume aku lagi suke yang no. 1 ngan no. 2 punye trasnformers. yang kali ni banyak aksi, tp kurang ceritanya, kurang part bumblebee yang kelaka2 cam dolu2 ;p


yang kelakarnyee, masa birthday ezan ni kan, aku pulak yang dapat hadiah laughing motip birthday die tp die yang bg hadiah?

tq ezannnnnnnn, nanti nak amik gambar dan upload ;p

skang hadiah tu masih dalam plastik ;p sayang giler hak2









6 comments:

Bright Eye said...

you still look cute dear.. take care

dd dudu said...

{be}

oh be, tq dear ;)

zie* said...

tumpang tanye, ichiban ramen tu halal ke? rasenya xde sijil halal from jakim kan..

dd dudu said...

{zie}

klu anda rasa was was elok jangan makan :)

kalau tanya saya halal ke x ichiban ramen, sushi king, black canyon, cafe ukm etc, smpi ke sudah sy xleh jawab. so senang je, klu was2 jgn makan ;)

zie* said...

hehe.. camtu eh... ok then :p

Ezzan Yusop said...

Where's the presie? I meant urs la not mine...hehe...xgune lg ke dud?

I'm soooo touched! Wuwu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...