Wednesday, July 20, 2011

dua



malam kelmarin dudu dan kuku pergi Alamanda jap sebab nak beli susu anak.. eh silap2 bukan susu anak, tapi susu anMUM ;p

lepas tu masa dalam carefour tercari2 temaki.. tingin makan temaki pulak sebab masa dolu2, ayah slalu beli temaki yang sedap. tapi cari punye cari xjumpe plak temaki yang menyerupai temaki ayah dulu.

pastu time time tu jugak terus rasa nak makan sushi. terus ajak kuku gi makan sushi king. time tu pukul 9:30 malam. harap2 bukak lagi laaa.


kitorang pun jalan laaa ke sushi king. seb baik bukak lg, tapi kitorang je lah customer masa sampai tu, staf2 siap tengah borak2 secara bulatan lagi tu hahaha punyelah xde orang dah, lewat ;p

tapi gadis waitress tu kata leh makan sushi jek, kalau nak order2 yang kene cook x leh sebab dorang dah kemas dapur.

dah masuk sushi king tu, aku tingin makan satu mende je. Tori Karaage ;p paling suke yang ni. sushi ngan deep fried chicken. xtau kenapa aku suke sangat, padahal simple jek. hehe

terus order DUA set ;p

yang lain2 xmo dah ;p



kuku lak dari hari tu nak makan takoyaki.
terus die order DUA takoyaki.

motip sume order dua dua ;p hik2

adelaa jugak kuku order sushi tuna. tapi aku x amik gamba. anak tiri ;p


malam tu puas betul dapat makan apa yang tekak teringin makan dan rasa kenyang yang tak over. suke suke


sengih sepanjang malam. heiii makanan memang bole buat aku gembira tau ;P

dadada (^^.)/


nak kene ikut bos gi miting lak jap gi. huk2.







8 comments:

aDieyZa said...

semuanya dua.. serasi betul la dd & kuku ni.. bagus!!

Ciare Baha said...

motip sebut DUA?? ANAK KEMBAR EK dud? hehehe...

anyway maybe ko dah tau tp nak ckp jugak. utk pregnant ladies, make sure makan makanan yg cook only tau. so kalo sushi yg ikan x berapa masak tu xbleh sbb dikhuatiri ada kuman2 jahat yg belom mati since org pregnant antibodi lemah.

telur separuh masak pon x digalakkan. sumber: babycenter.com

aYenZ JamiL (^0^)/ said...
This comment has been removed by the author.
aYenZ JamiL (^0^)/ said...

dD..klu masih ada barang baby xjmp..sila ke link ni..

http://promoffer2u.com/promo/7th-parenthood-expo-2011-mid-valley/

Sale di MID smpai 30hb July je ..

Bright Eye said...

Emmm dapnye tp dd my advice jgn makan sushi king lagi ye.. kwn BE punya kwn pernah b'kerja di sushi king dan dia kata majority byk masakan dorang guna wine..Walaupun dia tulis Halal tp kite xtau 100% halal. BE pun dh rasa was2 nak makan kt situ dh.. Take care dear..

dd dudu said...

{adieyza}

haha begitu pulak ;p

{ciare}
motip speku kembar? ;p

puk pukkk

ok ok seb baik aku memang xminat makan mende2 yang mentah atau separuh masak, leh muntah aku nanti

seb baik aku suke tori karage yg deep fried hehehehe

tq ciare


{kakyen}
oh kakyen, jasamu dikenang. makasih bangat


{be}

waa yekee.. tp klu dalam menu tu klu masakan die letak alcohol die tulis siap2, dd baru pasan semalam masa letak menu.

be, thanx yaa, nex time kami berhati2 tauu, thanx sangat :)

sushi dalam carefour leh makan x ek ;p

Bright Eye said...

Sushi dlm carrefour rasanya xde masalah sbb BE pun g beli sushi gak bila singgah kt Alamanda..hehe

dd dudu said...

{be}
laa yekee hahahaa ok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...