Wednesday, July 6, 2011

minggu depan


minggu depan kot baru balas comments dan update cerita2 terbaru..

nak siapkan jugak fail audit dan sistem sebelum rabu depan..
so rabu petang depan la saya update eh..


nak fokussss, bye laju2

publish laju2

bukak fail laju2

tetibe ada gambar hiasan, pu~




5 comments:

♥S@R@♥ said...

comelnye tgk pakai baju camtu ;)

selmt menyiapkan kerja ea..jgn stress2 tau

mzhany said...

dd, nak jawab kt sini boleh. ahahah a'ah still kena puasa jugak walaupun bayar fidyah tu. sebab puasa adalah tanggungjawab kiter. jadi kena jugak ganti, tapi kena byr fidyah sebab denda buat kita yg tak ganti...

dd dudu said...

{sara}

hehe tq sara

{mzhany}
oooo tu laaa, dd punn paham macam tu.

ada kat fb, group mommies, ada org tu duk oversea die ngandung, die kate xlarat, so byr fidyah je xyah ganti pose. motip?? terus dd terkeliru hehehee

tq ey hani

aDieyZa said...

dd, ni dah rabu petang tp dd x update blog lagi.. rindu sgt kat entry2 dd!! rindu nak tgk gmbr dd jugak..

dd dudu said...

{adieyza}
hehe jap eyy zanaaa

ada kejeee plakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...