Monday, July 4, 2011

sangat busy arghh.. 6 bulan



salam sume.. status saya skang adalah tersangatlah bizi bizi bizi.. memang xsempat nak update cerita ape2 pun... padahal banyak giler nak story2...

minggu ni memang tough siket... xcukup tangan je rasa.. bizi dengan Golf ICT PTM, jadi secretary so bizi die lain macam siket.. bizi sempena nak audit isnin depan, haaa tu memang rasa nak pengsan laaa nak kemaskini balik fail2 projek.. pastu ada demo sistem plak rabu depan... kene laaa siapkan banyak koding untuk nampak progres.. aduh pengsan makcik..


oh tapi sempat update entry ni sebab rasa teruja sangat nak bgtau, saya dah masuk usia kandungan 6 bulan, dan sempena 6 bulan ni, pergerakan baby dalam perut makinlaa terasa... rasa macam bb sentiasa je bergerak... kuku pun dah boleh rasa dengan tangan dia, hik2... tibe2 je tangan kuku kene tolak dengan bb dala
m perut hee hee comel tgk muke kuku terkulat2 masa first time tangan die terasa tu hee hee *terbayang bb tunjal2 perut dengan tangannye yg kecik tu, bole?? macam nak galah buah gitu, bole?


tapi setiap kali bb gimnastik dalam perut, setiap kali tu lah omma nye rasa nak shi2.. aduhhh segulung tisu dalam toilet leh aku habeskan dengan cepat je rasanya..


sekang pun bb tgh guling2 dlm perut, seronoknyeee kite tau die sedang bergerak heeehee.. okieee laah nak g toilet lagi, bye bye


note : cepat je dah 6 bulan perut ni. berdebar2nye.. nex month dah 7 bulan, ada org 7 bulan pun dah bersalin kan? bersediakah aku..





4 comments:

aDieyZa said...

rindu tunggu update dr dd.. lama betul dd x update blog..

sekejap jer dh 6 bln kan.. mesti perut makin comel ke depan.. hihihi..

Lieya said...

Bestnyeee.. me still waiting. hu hu... tak sabar nak rase macam org len preggy rase.

Bright Eye said...

Seronoknya dgr baby d 7 bln dlm peyut dd.. i hope i have mine too..
InsyaAllah.. (^_^)

Anyway, dd take care tau.. jgn over stress..

iedayah said...

wa...aktf btl bby diana ea..hihihi..mest comel ikt mak die..o cmtu rpny bl die aktf smpi nk shi2 ea diwtny..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...