Friday, July 29, 2011

biase je entry ni



selamat pagi sumee ;) jom jom buat keje.. hehe

pagi2 tadi datang terus pow si-penjual-kuih-raya-ofis nak sample kuih raya ceklat siket.. teringin bebenooo makann pepagi ni.. motip aku pow orang pagi2? hak hak


nway malam tadi gi shopping kat alamanda.. wahh lengang giler... seronoknyewwww shopping dengan tenang.. masa nak bayar kat carefour pun gadis kaunter siap ada masa lapang untuk duduk kira-kira duit lagi hee hee punyelah kan xde orang sangat hee hee


lain kali kalau nak gi shooping biar masa korang tengok bola eh hee hee


semalam beli troli kat carefour. dah lama dah rasa keperluan troli ni, untuk kegunaan di rumah.

kadang2 kereta parking jauh dari lif. dari lif ke unit rumah pun kene jalan. penat ar kalau banyak barang. so inilah gunenye troli, taraaa

motip beli terus pakai? hak2



kalau macam ni, kite nak gi beli barang sorang2 pun bole kan wakkk ;p

dang! terus kene jeling ngan kuku



note : hehe motip ros pun tengok wayang masa orang lain tengah layan bola? puk ros

note2 : dalam hana kimi, aku suke sangat watak nakatsu dengan nanba-senpai. motip watak Hero x masuk list aku? ;p






14 comments:

rosealley said...

aku pun suka nakatsu, idzuan pun suka gak, haha

dd dudu said...

{rosealley}

aku pun xtau nape tetibe note aku ckp pasal hana kimi hehe.

suke suke die

ezan suke sape ekkk

ezan, oooo ezannnn

Salbiah bt Karim said...

hehe sy nampak dd shopping kat alamanda smlm.

-silent reader-

dd dudu said...

{salbiah}

hah. omg.

gulp
gulp

;p

dd dudu said...

{salbiah}

salbiah nampak kite katnee ekk, carefour kewrrr

Ezzan Yusop said...

nakatsu terbaekkk!!!!! *nose bleed*

Ezzan Yusop said...

nakatsu menghiburkan...dia ala2 zizan versi jepun...hahaha

Ezzan Yusop said...

ezan suka nakatsu sangat!!! nanba senpai pun suka jugak...

senior yg sengal...hikhik! yg pondan tu pn kelakar...oh my! balik ni mcm nak tengok lagi...



motip komen byk kali? ;p

noname said...

-super nakatsu vision - ;D

dd dudu said...

{ezan}
kan ezan, motip komen byk2? meh ar komen lg ;p

suke suke kat nakatsu. klu jadi mizuki, kite pileh nakatsu. aci x T_T


{noname}

haha kelaka laaaa bile super nakatsu vision. kelaka betul ;D

dd dudu said...

tp kan ezan, watak nanba senpai dalam cite butler tu lain betul, tetibe die serius heeheeeee beza habesss ngn kesengalan die jadi senior kat hana kimi

hik2

marinahunny said...

dd ni rose kwn dd ke?

http://www.anaroza.net/blog/?p=157

cantik lah gambar dia..hehe

ZaNa aDieyZa said...

troli tu memang penting kan.. sbb kadang2 penat nak bawak barang 2 kali dari kereta ke rumah.. dgn nak tunggu lift lagi.. adoi!!! penat!!

bagus arr dd gie shopping time ramai org lepak depan tv layan bola.. hihihi

Ezzan Yusop said...

Kan dd kan? Ms first time tk butler tu zan cm nk trgelak sbb serius nooo pdhal sengal dlm hana kimi...kihkih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...