Monday, July 25, 2011

tengah survey scan 4d


hehe kandungan dah masuk 27 weeks ni.. tengah ushar2 tempat nak scan 4D.. x sabanye nak tengok bb dalam perut versi gerak2 dan nampak muke 3D.. :D


actually dah tau dah nak gi klinik mana, nak pegi Klinik Jameaton *aku slalu salah sebut jameaton jadi jamaeton pastu kene ejek ngan kuku, fineeee

so far yang dalam survey, situ yang paling murah, rm80 jek n dekat lah dengan rumah. dan baca review kat blog2 sume kate ok. lagipun anum yang recommend tempat ni.

tapi this weekend nak balik gombak pulak, tu yang saje2 survey sekitar gombak lak. hehe. tapi banyak yang lagi mahal dan x available weekend pulak. alaa


erm, hati lebih kuat nak pegi Klinik Jameaton. sebab murah dan ahad die bukak untuk scan 4D. soo Ahad~~ tunggu kamiii~~~~
bb sayang~~~ nanti kami datang menjenguk bb dalam perut ye. mmuahxxxx

ni link klinik Jameaton --> http://klinikjameaton.blogspot.com/


minggu ke 27 ke 28 ni sesuailaa nak pegi scan. kalau dah lebih minggu ke 30, dah x nampak muke bb dah, bb dah besar masa tu ;)
rujukan info : banyak artikel, tapi sume dah tutup xsempat nak kredit ;p



bosan tak tengok background asik sama je setiap gambar. hahaaa

baju ni baju zaman bujang dulu, tapi macam muat je untuk perut, so pakai je la ;P ada space lagi ;P



oh ye, lunch/petang siket nanti aku update pasal pertunangan pae ye. dadada (^^.)/




12 comments:

lina said...

baru nak ckp klinik jameaton. Aku selalu anta getz kat sebelah klinik tu.

dd dudu said...

{lina}

lina, ko ada nak antar getz x ahad ni ;P

ja_on_seven said...

pasni amik gambar dari sisi tepi, baru nampak perkembangan perut~~ wohaa

dd dudu said...

{ja}

yg tu yg aku xnak ;p

itu adalah angle yang akan menjadikan diri ini sangatlah gemuk

kui2

ja_on_seven said...

em dari depan tak gemuk ke?

wa ha ha lariiii~~~

dd dudu said...

{ja}

ja!!!!!

kejar koo!!! dengan bb bb aku skali dalam perut ni tengah berlari kejarr kooooooooo *leh bygkan x.

mintak2 lisa x baca comment ko ni. nanti die mesti geng dengan ko. menciiii

bini edy said...

rasa terpanggil la nak komen..

sebab ni..
.
.
.
.
.
.
.
lyx_des says:
lisa sile beri comment --> http://dudusecret.blogspot.com/2011/07/tengah-survey-scan-4d.html
I say:
motif ko lak besungguh hkhik
lyx_des says:
ko bace la dulu komen2 die
ha ha
I say:
haha okey2 noted..akan bertindak...action kamennnnnnn!!

muahaha..
dd ambik la gambar dari sisi tepi..baru leh nampak perut comel..(tersirat nih)..saje je gigih nak sokong ja..hakhak..tapi kalau dari depan pon comel jee jugak..(eee rasa cam nak guling2 plak)

jaa ko boleh lari tak tu dd kejar? konfem ko menang sbb dd bwk perut hahahhaa..ke ko kena lari bawak adam skali? kahkah


dd,
ni komen sebenar.
saya scan klinik jameaton, RM80..tapi uols now dia dah naik rate dah jadik RM100..scan ngan doc jameaton tu lama uols, 30-45 menet gitu..pastu 1 lagi klinik kat SK ni, klinik annisa..RM120..doktor laki..so agak2 uols nak doc laki ke pmpuan hahahhaa..tp printed version yg doc jameaton bagi tu mcm pudar2, mcm gamba lama plak, ala2 gamba tu kena jemur tgh panas lama2 gituh..

Ciare Baha said...

OK I sokong lisa & ja ;))



- dari mangsa tak sempat scan 4d kat jamaeton :(( -

dd dudu said...

jaaa, motippppp koooo ym lisaaaa???


pukkk pukkkkk


dd bawak perut kejar lisa sekali sebab buat comment byk tersirat.

pakkk~~~ (pang + puk)



hohoho td kol dah klinik jameaton tu, die kate rm100.. hehee dah naik rm20 dari korg dulu.. but still lg murah dari beberapa tmpt, ok laa tu

annur rm200 ;p nak nanges aku dgr.


alaa nak dr. perempuan. so kite gi jameaton gak je laa, hehehehee

dd dudu said...

{ciare}

motip ciare??

kejar ko gakk. bb dalam perut pun kejarr omma ciareeeeee

bini edy said...

ja, adam, ciare, rayyan, aku, imani,

jom kite semua kejar dd balik...agak2 dia lari tak? hakhak

dd dudu said...

{bini edy}

hehe saya naik keta

-bini kery-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...