Friday, July 15, 2011

consider



minggu depan 18 dan 19hb julai ada Hari ICT PTM. ptm anjurkan, meh la datang ;P nanti bebudak sekolah pun ada datang untuk hadiri beberapa IT talk. aku pun ada daftar beberapa it talk yang aku berminat dan yang diwajibkan. yg diwajibkan tu aku xberapa minat pun, bole? tapi daftar je lah.

yang penting, aku datang nak dapat cabutan bertuah. kot2 dapat ipad ke ;p leh bagi kat kuku ;p eh motip dapat bg kat orang lain?? ;p ;p ;p sebab aku kan budak yang x berminat dengan barang2 canggih haha.

tp kebanyakan yang aku daftar tu sbb ikut gang, bole? ;p dari zaman sekolah kot camni haha, x de nye nak pegi sorang2, mesti nak gang.

nway masa tu aku x busy pun, yang busy adalah ahad ni, 17hb, ada kejohanan golf sempena hari ict ptm. entah macam mana aku bole jadi urusetia pulak. so dari pagi sampai ke petang la aku ada kat Danau, tempat golf tu. actually sampai kul 10 malam kene standby, sebab malam tu ada penyampaian hadiah, makan2 etc. tapi kuku nak amik aku awal ;p haha xdelaa, diorang ni baik2 tau. pengarah dan timbalan pengarah macam pakcik2 yang baik2.


"nanti kite kene datang pukul 9 pagi untuk buat persiapan bla bla... nanti kite kene makan awal pukul 6 petang sebelum diorang makan malam.. tapi macam diana ni *sambil menoleh pada aku yang sedang menulis isi2 minit mesyuarat, diana xpayah laa stay sampai malam, diana balik rumah k.. selepas selesai pendaftaran nak balik pun xpe..

*yahoooo, sebelum mintak kebenaran dah dapat green lite awal2"

diana.. ok ke nak datang ahad ni?? dari pagi? xpe ke?"


aku yang x mo tunjuk aku lembik semasa mengandung haruslaa jawab "ok :D"
lagipun memang dah tanggungjawab/kerja kan, xkan la nak skip2 heehee



motip entry ni?? hehe entah, rasa seronok. sebab memang x nak balik malam, sekali.. xyah pening2 pun rupenye camne nak cakap, orang sekeliling memang akan consider keadaan kite, heeeheeee


Yang benar,

adik kepada Fazura.. eh?





5 comments:

JIVEBUMZ said...

time mengandung nie badan memang penat tp cemana sekalipon kena kuatkan semangat.. kalo ikut hati nak berehat jer sentiasa :)

ja_on_seven said...

ko lucky sbb ade environment yg peka dan memahami..

tahniah!

dd dudu said...

{jivebums}

hehe tul2.. naik tangga adalah perkara yang paling menakutkan ;p tibe2 dah mengah. kui2


{ja}
oh ja~~ aku pun xsangka. sebab dalam otak aku masa tu tengah monolog sorang2.. "macam mana nak cakap eh.. macam mana nak cakap ni xmo stay malam.. takutnyeee"

so bile dpt ayat camtu mmg cam bulan jatuh ke riba.


eh tahniah ke. haha so far camnilaa, tp xtau la nanti2 dalam hal2 lain2 ;p

harap2 sume pun ok ;p

ja_on_seven said...

tahniah ke? patutnye alhamdullilah la kannnn

kenape grammar aku makin teruk? hik

Along Mune said...

Didi, bila kita dah preggy2 nih la dapat rasa yg semuaaaa org akan consider dan kecualikan kita dlm semue benda.. besttt .. especially bab2 beratur amik makanan.. hahaha.. mesti kita dpt yg first!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...