Friday, September 9, 2011

aku cume nak cop dan tandatangan je T_T



ni kisah pagi semalam... aku dah plan baik punyaaaa... dah call Penyelia 1, kate nak jumpe.. dah call penyelia 2, penyelia 3... sume penyelia adalah free sebelum pukul 9 pagi.. tujuan aku nak jumpe sume Dr. ni adalah kerana nak cop dan tandatangan untuk aku submit thesis ke GSO...

memang plan baik punyelah, siap sampai ke UPM sebelum pukul 8, sempat lagi tu sarapan.. lepas sarapan terus pergi fakulti.. memang xnak lama sangat, sebab aku kan bekerja, kan apa pulak kata bos aku kan klau masuk ofis lewat sangat..


dah bajet, sebelum kul 9 leh dapat cop dan tandatangan, kul 9 submit tesis ke GSO, so dalam kul 9 lebih aku dah bole masuk ofis... yeeehaaa begitu.. sangat cun ah plan terbaik aku ni!!


sekali... kusangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengahari... uwaaaa


masa sampai2 fakulti tu kann.... uishhh apasal sume orang kat bawah bangunan ni?? pastuu neno neno neno nenooo bomba datang terus masuk perkarangan fakulti..



aku pun terus masuk kelompok2 ramai orang tu.. laaaaa ada bilek terbakar rupenye T_T

kenapa kenapa harus terbakar sekarang T_T bagilaa aku dapatkan cop dan tandatangan sume Dr. dulu T_T

sume Dr. adalah di bawah bangunan... dengan aku2 skali kat bawah xleh naik bangunan... lepas tuu sume orang di arahkan berkumpul kat tempat berkumpul... xpasal2 dengan aku skali kene join berkumpul T_T aku cume nak dapatkan cop dan tandatangan sahaja T_T kenapa naseb aku begini T_T


musnah sume plan aku. the end


hehe




2 comments:

ummihasan said...

DD.. sabar nah.
sian ko.. tp xpe. walaupun pagi tu tension, ko tetap aku nengok cun :p
Tapi petang tu memang aku mcm xkenal ko la.. mcm jumpa dd version lain. serius jek, huhu.
mummy dd, banyak bersabar ye. dugaan terakhir Master dh ni.
kembali pd dd yang ..... err, sekali lagi aku xtau nk tafsirkan ko cmne. mcm dulu la. mcm org yg xde masalah, muka ceria je. hehe :) *tu aku puji tu*

dd dudu said...

{ummihasan}
haha kelaka smlm umu kantoi dtg lambat sebab dtg masa sume org tgh berkumpul ;P

motip cun? kak salmi siap x kenal tengok mak buyung jalan terkedek2 ke kelompok org ramai.. hehehehe


hah petang smlm ke?? haaa tu memang dahh muke campuran emosi dah tu. dd pun rasa dd tengah serius muke ketat2 dahh, wahahaha


thanx umu. dugaan tu sume dah berlalu, dah selamat hantar pada pukul 11:50am tadi ;)

Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...