Tuesday, September 27, 2011

jawapannye... ;p



motip letak gambar ni?
sajee sebab x nak org tau jawapan entry ni kat thumbnail recently updates heeeheeee

gambar ni si rina erina yang lukis hari tu masa hujan lebat pastu die nampak kereta aku dibanjiri air kat parking depan ni,

pastu die emel ke aku.

so motip die membayangkan aku jadi kura-kura yang sangat kasihan berenang merentasi air banjir?


tinggi sangat tauu imaginasi ko rina erina, puk puk




ok berbalik pada tajuk kite diatas... tajuk untuk entry lepas

cube teke kitorang beli wardrobe bb yg mana satu ;p




sudah ada pemenangnyee... dan pemenangnyee ramai laa jugak, heeheee...


tahniah rosealley, kak nieza, kak ameris, ummihasan, memoir Qaira *yang ni siap bgtau jenama haha kerlass sangat, dan ezan!



betol laaa jawapannyeee adalahhhhhh si drawer putih ini...




heheeeheeeeeee ramai rupenyeee yang leh agak

taste "sooooo dd"..

"dd x kan amik hitam"

"dd suke putih"

hahaha terharu2.. mmuahx mmuahx..

soooo predictable rupenye aku ni ye T_T


thanx kawan2 yang dipaksa bg comment tuk jawab
hee hee dan readers yang rela hati. hehe


tapi kijamnye kan xde hadiah ;P hew hew



note : gigih kuku pasang semalam. tapi aku xsempat amik gambar, tu yg save image dari website ikea je hehe.







16 comments:

ZaNa aDieyZa said...

cantik sgt.. mmg sweet! pandai dd pilih..

nieza rawi said...

yeayyyyyyyyyyyyyyyy.. i like

rinakawandudu said...

dd.. ko tak letak name aku pong???

dd dudu said...

{zana}

hehe carik yg ikut bajet je sebenanye zana hehe

{kak nieza}
yeyy akak tere~


{rinakawandudu}
siapa suruh ko x comment :^

x valid untuk jawapan melalui mulut2 :^

rosealley said...

yes yes!!!!!betuuul, berbaloi kena paksa komen;p

Ciare Baha said...

dd, buleh x dgn berlagaknye aku tau dah ko amek drawer puteh tu nok. sbb tu mls nk komen.. *larikkk*

dd dudu said...

{rosealley}

haha nex time aku pakse lg ;p

dd dudu said...

ciare x aciiiiiiiiiii ;p

Mr n Mrs Zaidi said...

alah salah teka la nie..ye la lupa sis dd nie suka warna yg lembut2 jer..mcm pink, putih yek...CANTIK2....NICE JER...NMPK MCM ENGLISH STAIL GTU...

Ezzan Yusop said...

xsia2 kan i jd kawan u...dah kenal dah taste dd. sooo taste dd...hahah. ala, lgpn semua org tau kot yg dd xsuke hitam...hehehe!

ameris said...

yeayyyy... dh tau dh taste dd. takkan amik itam punya....

..mem0ir Qaira.. said...

hehe...btol2..sbb kta pn minat gk kt wardrobe to tp tgh pikir nak letak ape je..baby pun blom ada lg..hehe..
btw..mmg kelazzz sgt!!!hehe

ummihasan said...

ehehe.. mmg taste ko la tu. ahaha.. btw, lemari tu jugak la yg aku dok target dr masa pregnant. tp pandang dgn mata kasar dan mata hati jela..huhu.best.. best.. cantik :) tahniah *motip mcm dpt hadiah??*

dd dudu said...

{mr n mrs zaidi}

hehe suke suke


{ezzan}

yeh x sia2 ezan jadi kawan dd keke.
hehehe me so predictable lorrhh

haishh ;p


{kak ameris}
makasih kak. haha terharu2


{memoir qaira}

lorrr ni bukan wardrobe bb sebennaye keke. letaklaa baju2 yang qaira nak lipat heeehehehe



{ummihasan}

yekeeee, wahhhhh
ni yg rasa berbaloi ni beli, kekeke

{

Cik Seni said...

dd..aku suka hitam...nape tak amik hitam? (sebab kena paksa komen kan, so aku komen berdasarkan taste aku...hee)

tapi aku suka yang nampak kaya tuhhh...(motip aku ulang lagi ayat yang sama...hee)

dd dudu said...

{cik seni}

hehe klu yang itam tu jadi putih aku amik gakkk ;p leh main angkat2 balik kampung heeeheeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...