Monday, September 19, 2011

open house xde gambar, hehe



nak catit gak dalam blog walaupun xde gamba, sebab dah ada label RAYA 2011 kan kat bawah, so kene cite gak kalau pegi beraya hee hee

- sabtu hari tu mule muleeeeeee skali gi dating dengan hasni. bb dalam perut nak jumpe makcik seni. hehe so sarapan lah kitorang di Sentul Boulevard. macam2 yang diborakkan. aku x puas hati seni x gemuk-gemuk.

- pastu pergi ke Klang menghadiri kenduri kawen adik umu. awal giler kitorang sampai, so x masuk dulu. pergi kedai runcit makan aiskem. hehe

lama gak lepak kat kenduri umu, hehe rosa dan izuan pun ada. borak2. amik gamba pengantin tapi xjelas uhuk.


- kul 1 macam tu gerak ke Sungai Buloh, kak fae buat open house. hehe ada je amik gambar tapi cam kembang sangatlaa muke daku. x mo terima. kat umah kak fae makan nasi impit+ayam masak merah+kuah lodeh, spageti dengan bihun sedap sangat sangat. kuih raya pun aku balun, sedapp, kek pun.


- dah petang2 siket gi open house umah iza lak kat taman melati. makan sate dan kuku makan char kue teow. kerlass uolss ada booth char kue teow~ hehehe mesti penat tangan die menggoreng sbb ramai sangat mintak.

banyak makan nini ceklat celup kat umah iza ni. hihihihi suke suke ada ala2 candy buffet gitu.


- malam kekenyangan. tih tih




- hari ahad lak mule2 pegi umah abang demo. kak mas tengah sarat mengandung gak tu. so kitorang (dd kuku, rosa izuan dan aya) bawak makanan ala2 pot luck gitu hehe. tapi kak mas masak gak, adehh sian kak mas. masak soto, pastu ada sate sedap lagi. kenyang kenyang.

xtahan betul dengan kecomelan Mia, anak kedua abang demo. sangat comel dan aktif. aku yang penat tengok Mia berlari dan melompat bole? hee hee

comel sangat ah!!


tapi manja gile dengan kuku.

saba je lah hehe.


- pastu pegi umah abang kat psj lak. hehe mak dan kakak2 sume pun berkumpul kat sana, makan2. lepak sampai lepas maghrib ;P makan nasik minyak nyum2 rindu nak makan nasik minyak.


eh nak buat keje. bye



7 comments:

ameris said...

byknya dd mkn patut la dh x larat nk singgah uma akak hihihi... takpe omma mengandung mmg kena mkn byk.

dd dudu said...

{ameris}

lepas tu jalan 10km/j heheh.

dd mintak maaf ye kak sbb x smpat singgah umah akak :) sbb g konvoi2 ni, tu yg xskip hehe

qasehqaleef said...

umah kite, cikngah wat nasi minyak jugak.. hehehe

dd dudu said...

{qasehqaleef}
rasa ralat sangat x dapat p umah ayu. tapiiii sangatlahh xsempat nak amik ma petang smlm uhuk2

nex time nak g gak umah ayu bawak ma ayah!

eh ayu klu cikngah mai bangi lg gtau akak eh. mesti ma nak jumpe

qasehqaleef said...

ok.. insyaallah. nanti bagitau.. era kawin nnti balik tak? maklong balik tak?

dd dudu said...

{qasehqaleef}

eh kebetulan akak ada tanye dalam sms ni haha.

akak xdpt balik, same la ngn maklong. tp alaaaa rasa x seronok lak xdpt balik, huhuhu nak tgk mok era kawen sebenanye :(

Komuniti Al-Ansar said...

dd,

damia akan pergi manja kepada orang yang ada aura duit banyak sahaja.

hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...