Wednesday, September 28, 2011

eh xyah lah bukak entry ni



" mak pesan, kalau dia dah xde nanti, rumah ni jadi milik yaya... "

"mak pesan lagi, kalau dia dah xde nanti, katil ni jadi milik yaya..."

"
malam ni yaya teman ayah tido ye.."


panggg~~~~~~ *terus kene lempang hee hee


bole x dialog ni terngiang2 kat otak aku dari semalam. hahaha gile scary part ni. korang tengok cite sofiyya x yang kul 7 tu ;p psycho habessss. dah laa yaya baru lepas bersalin, ayah die ajak ehem ehem pulak. sakit ok



aku xtau apa motip aku update blog ni. ramai xde ni gi jamuan raya UKM. so ofis tengah lengang. aku tak gi pun. rasa malas pulak nak bawak perut kat ramai2 orang pastu rebut2 sate. hehehe

gambar ni masa kat wedding apiz. naseb baik aya ada amik gambar. aku malas dah skang. gambar pengantin pun xde ni. kamera pun abes bateri. *ishh banyaknye alasan





macam nek tua pegang tongkat dah




eeee busannye entry ni.
tutup tutup






4 comments:

ameris said...

dah bukak pun dd....
comel jek kura2 pegang tongkat. kikiki. tak lama lagi akak pn jd kura2 cam dd.

dd dudu said...

{kak ameris}

hehehe dd kura2 besar, akak kura-kura kecik

nurul azida ahmad said...

hahaha...kelakar je gmbr dd cakap nenek tua pegang tongkat :)

scary and psycho tgk cite tu..zida folo gak....gerammmm sangat, kalau zida, instead bg ubat tidur, meh bagi racun..bia mati..hahaha

Mama Gee said...

nak bukak jugak! hehee
akak dh addicted tgk citer tu...hehe
gelii kalo dpt ayah mcm tu le..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...