Saturday, September 10, 2011

dinosaur



gambar tudung kat bawah ni tudung raya aku tau. aku beli-asalkan-ada-tudung-pink kat carefour beberapa hari sebelum raya.


tapi lepas ni aku xmo pakai lagi.

sebabbbb bila aku pakai, dengan ada 3 garisan timbul2 tegak atas kepala aku tu, kuku gelak2 kata macam dinosaur crying

aku xpasan pun sebelum tu, tapi bile kuku cakap baru aku pasan crying ha ahhh laaa memang macam dinosaur crying xsanggup mak nak pakai lagi, tidakkk



tidakk tidaakkk, aku tidak mahu menjadi seperti dinosaur ini.



hehe. sapa nak beli tudung aku ni?? ;P


note : lari topik jap. hari tu masa checkup kan, doktor pegang perut cakap "tegangnyee!!"... kannn, tegang giler perut. kalau doktor pun tekejut dengan tegang perut ni, apatah lagi saya dan kuku ;P






7 comments:

zamri twinkle2 little stars said...

tiba-tiba nak gelak giler2.....hahahaha!! tp comel ape kalo mak jemah pakai. :p

naseb baik xde tdung cmtu...kalo x mesti kne gelak gak dgn keri.

farah keifli said...

haritu nak beli jugak tudung gtu..pastu hubby buat muka semacam je..xjadi la beli..

mun-e said...

kehkehkeh.. aku pon tiada tudung tu

tp mmg mcm dinasor pon ;p

dd, aku pon suka lagu nera tu.. tp kan, sore die hancus la aritu tgk kat muzik2.. tp lagu tu best. hee. nak donlod ;p versi radio x sehancus die nyanyi live heheeee

dd dudu said...

{zamri twinkle2 little stars}

motip zamri twinkle2 little stars?

yekeeww ezan xdeeee ;p tah2 ezan dah ade tudung tuuu niii tp nyorokkan jappp, ahahahaa kantoiii


{farah keifli}
ahahahaha bagus2 anda terselamat dr menjadi dinosaur kekekeke


{mune}
muni ko ada sebenanye tp ko nyorakkan kannn ;P *motip aku cari geng? ;p


yekeewww... xtengokkkk arrrrr.... tp versi donlod sedapppp arrrrrr.. layannnn habessss

kucincomey said...

kihkihkih..

tak penah ade tudung camtu.. sbb dah tgk kengkawan pakai cam kelakar plak.. cam ultraman pun ade sbb corak kat blkg die tu.. hehehe..

ameris said...

hehehe dd jd dinosaur comel yg pregnen. xleh bayangkan.

dd dudu said...

{kucincomey}

haha macam otomen ye jugak!! :'D

omg kenapalaa x terfikir masa beli tu kan. keh keh keookkk



{kak ameris}
x comel kak ;P

hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...