Wednesday, September 7, 2011

bile omma buyong jalan laju2


biasanya kan omma buyung kalau nak bangun selepas duduk yang lama kat ofis, mesti bangun slow2... dan berdiri kejappp sebab x bole jalan terus, memang macam tu lahhhh masa perut dah membesar ni... sakit pinggang dan pun*****g bile duduk lama2, so nak start berdiri/jalan tu amik masa siket sambil tampung perut....

so tadi cam biasa xtahan nak gi toilet, lepas bangun tu berdiri kejapp stabilkan perut dan leraikan sakit2 masa duduk tadi... pastu jalan, punyelah slow ya ampunn... memang slow giler jalan kalau dah lama sangat duduk berjam2 depan pc... bukan sengaja tapi memang rasa payah laughing

kalau bangun tidur pagi2 pun perlu di bantu oleh pasangan sebelah yang akan tolak dari belakang laughing memang xleh nak berdiri terus heeeheeee tapi so far ok lah xde kejang2 lagi, leh je bangun terus cume kene slow2. begitu.



so ceritanya tadi, masa omma buyong jalan slow2 ke toilet, dan dah nak sampai ke toilet...

tiba-tiba..

omma buyong patah balik ke partition, dan jalan secara laju giler2... amazing gilerr padahal tadi jalan macam siput yang baru nak jalan selepas berhenti lampu merah hee hee jalan laju giler ahhh ibarat automatik terus hilang sakit2 tadiii
hee hee


cube teke kenapa omma buyong tersebut tiba2 patah balik dan jalan laju2? big grin


A) terdengar bunyi deringan telefon dari partition dan pata balik sebab nak angkat call urgent

B) omma buyong terserempak dengan insan yang tak disukai

C) omma buyong tersedar yang dia pakai selipar sebelah lain sebelah lain

D) korang nak teke sendiri jawapan lain. haha



hee hee

ok busan giler kot teke teki ni ;P



ok nak jawab terus la. jawapannye adalah C.

muahahaha itulaaaaaaa, hari tu masa audit 5S, aku dah kene tegur pasal ada selipar lain bawah meja tapi x buat rak. tengokk apaa jadiiiii ;P sebelah kaki pakai sandal ngandung, sebelah lagi pakai selipar jepunn ;P kerlassss kau mak jemah. naseb baik zamri rockers x nampak *motip tetibe. yang sempat nampak dan gelak adalah kak H.

keh keh keh keokkk







7 comments:

ZaNa aDieyZa said...

hihihi.. zana nak teka eh.. jawapannya C.. betul ke??

dd dudu said...

zana, betulllllllllllllllllllllllll


heheee

zamri rockersss said...

kerlassss mak jemah pakai selipar sebelah lain, sebelah lain...

fashion baru ke mak jemah...fashion selepas ramadhonnn ;p

dd dudu said...

{zamri rockerss}

zamri. mesti xde orang leh bajet siapa pulakk yg menyamar jadi zamri rockerss ni hahaha.


kerlas kann mak jemah. zamri rockerss adoo?? ;P

ameris said...

lawak betul la diana nie... mcm akak dulu kan masa dh ujung2 pregnen kalu dh baring nak bangun balik kena minta tlg suami, berpaut kat leher dia utk bangun. kalu x mmg tak bangun laaa.

zamri rockersss said...

zamri rockersss sentiasa rock hokay..pakai jeans koyak rabak dgn jaket kulit...dgn selipar je...

eh mak jemah dah buat cheerleading ke pagi ni? ;p

zamri tengah main gitar lagu twinkle2 little stars ni...

dd dudu said...

{ameris}

wahh suwit sgt kak ameris berpaut pada leher suami masa nak bgn, keke

{zamri rockerss}
mak jemah bangun pagi2 memang terus cheerleading laa zamrii... hek hek

twinkle twinkle little star, how i wonder what you arrrrrrrrrr arrrrrrrrrrrr arrrghhhh!

;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...