Monday, September 12, 2011

yo te amor



ni ezan la ni duk cakap pasal meteor garden kat blog beliau. terus aku duk cari balik lagu2 meteor garden ngan F4 hehe. peminat fanatik uolsssss


meteor garden is the best!!
oh dao ming si si rambut nenas.
kawan2 dao ming si pun aku suke gak. bahagia tgk cite ni.
walaupun sekian lama dah cite ni, aku xkan lupe betapa fanatiknye aku pada cite ni.
masa ni zaman matrik kat melaka. habes kuliah mesti ke cafe A untuk tengok cite ni. duk ah kat meja depan tv tu sambil mulut ternganga ekekekeke.
berani sape2 nak buat discussion atau ajak jumpe waktu2 macam ni. aku jegil mata karang. hak2

salah satu cite yang aku bole tengok banyak kali CD dia ;)

note : aku bukan jenis tengok CD banyak kali tau, hehe.






info : aku xpernah tengok meteor garden season 2 sebab x sanggup nak sedih. haha nak kekalkan hepi ending dalam meteor garden season 1 jek. hehe tapi lagu2 meteor garden 2 aku layan, espesially Yo te amor ;)









2 comments:

rosealley said...

samela ngan aku, xtengok meteor 2,xsanggup...tapi sukaaa sangat lagu2 dia, dulu siap ada kaset

Ezzan Yusop said...

kihkihkih.....dah jgkit dah dgn demam meteor garden. i tgk 2-2 tp paling suka season 1 lah kn. sbb dorg gangster...season 2 dah mellow down...huhu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...