Monday, September 12, 2011

open house raya 2011



hehe ni sume gambar open house hari sabtu 10/09/2011 hari tu ;)

1) umah kak salmi! xleh panggil puan, nanti kak salmi marah. kak salmi ajak melalui ummu pada mulanya. lepas tu masa kebakaran fakulti hari tu tersempak ngan kak salmi lagi. kak salmi remind pasal open house, ok ok, memang kena datang ni hee hee


ada rosa, wawa, aya dan umu. Abdullah hasan dah besar kan ;)
oh kak salmi masih seperti dulu ;)


dd, gemuknya kamu. motip dah tau lebar tapi pakai baju corak melintang? hee hee



dasat oh open house kak salmi. banyak makanan. siap ada stall cendol+passembor+mee mamak lagi. hihi

oh gambar ni kuku je yg sudi pandang. tq kuku ;p wahihi




2) umah no'a.. tapi no'a xdelaa buat open house. camne tah diorang2 ni borak kat fb tertimbul idea nak gi umah no'a hehe. no'a hidangkan mee goreng byk aksesori*sedapp dan kopok lekor tengganu asli *sedappp

umah no'a tingkat atas sekali ala2 pent house gitu, hek hek. suke suke.
no'a duk ngan aufa tapi aufa keja masa tu. frust sangat xdapat jumpe aufa. sob sob




rosa dan no'a.
no'a ni comel dan baik budinya. masa balik dalam keta siap cakap kat kuku "no'a ni mesti stok2 mertua akan punye suke kannn waaakk"
over x aku tongue




sempat bergambar dalam bilik tamu masa tumpang solat ;P


3) umah ummu athiah

ummu dengan si putih junior, comel sangat.

masa ni dah kekenyangan tahap ape jeee, so last2 makan papadom dengan rojak buah *sedap gileerrrr je.

umu comel sangat ngandung. hihi pastu pangai dia masih gengster cam dulu laughing kelakaa laughing



weekend ni banyak pulak jemputan. x tau nak susun camne dah hihi.
ok nak sambung buat keje. bye







8 comments:

rosealley said...

dudu nape gamba first tengok bawah?;p

dd dudu said...

{rosealley}

hehe bukan cameraman kat bawah ke? ;P

akakakaka.

klu ko pasan kan byk tau gamba2 aku b4 ni tgk bawah, hihi motip kan

Ezzan Yusop said...

pasan gakkkk....dd suka tgk bawah bajet2 ayu gitewww kan...muahaha!


motip vw pantoss?

pantas + ewoss ;p

dd dudu said...

{ezzan}

pantoss sangat hehee

ha ahh betol laa tu, rasa macam bes lak pandang bawah, bole??

leh jadi trademark ni keke. nanti kite jumpe klu amik gamba jom pakat2 sume pandang bawah nak. mesti korangg pun akannn puas hati dengan hasil uolss


wahihihihi

marinahunny said...

ni ke tudung dinosour tu..hehehe

dd dudu said...

{kak marina}

bukan laa kak T_T

dinasour tu ropol2 die kat atas dan belakang.

yang ni ropol sekeliling leher, cam singa pun ada wahihihi

Anonymous said...

abah saya seksi dlm gmbr itu...hahahaha

-umu yg cumil ;))

dd dudu said...

{umu yg cumil}

eh ha ahh laaaa. ekekekee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...