Monday, September 26, 2011

cube teke kitorang beli wardrobe bb yg mana satu ;p



ahad hari tu pegi ikea dengan kuku.
cube tekewww kiteww beli wardrobe bb yang mana satuuww? * gewidxnyeewww tanyeww. lempang nak? ;p


sesuai nyeee untuk letak baju2 new born. suke sukeeeee



wah nampak kaya siket ;p tp harga ok jekk lagii





banyak design yang macam ni. me suke ok





tapi ada kebarangkalian habuk masuk kan ;P



almari ni ok x?



yang ni ok x? suke suke. dah laa color putih ;p



yang ni kuku suke. sebab kotak kain tu boleh main angkat2. hehe ibarat kalau kite nak salin baju bb, angkut jekk sekotak ni, xyah ulang alik sana sini kekeke. kite pun sukeeeee heeheheee leh bawak kotak2 ni balik kampung terus ;P





hehehehehehe mesti bb suke ada color2 macam ni.




kitorang x fikir lama pun. kuku tanye nak yang mana? aku jawab dengan yakin, jitu dan tepat.. "nak yangg......"
kuku pun setuju yang itu.. dua2 pun senyum, rasa puasssss dapattt beli wardrobe bb harga x sampai rm200 pun ;P

hew hew hew


siapa dapat teke dapat 10 markah ;p

jawapannye esok lusa arh hehehe



dadada (^^,)/

mood = hepi.








18 comments:

rosealley said...

ok,sebab kena paksa, komen la;p haha..aku rasaaaa, rasa la kan, gambar yang sebelum wardrobe warna hitam tuuu..yang warna putih tuuu, yakinlaa! menang 10 hinggit kan??hihi

dd dudu said...

{rosealley}

hehehhe 10markah okeyy... bukan 10rggt ;p bukan 10 biji kuih keria, kekeke

wahh jawapannyeeee tungguu selepas iniii~~~

makasih rosa layan paksaan aku, keh keh keh keookkk

Mr n Mrs Zaidi said...

sy rse sista beli yg warna hitam tu..sbb en kuku pun minat yg tu n sista pun suka jgk yg tu.... lg pun hargany x smpai pun rm200..betul x??

Cik Seni said...

ros,aku pun kena paksa komen..haha.

aku teka yang kotak2 warna hitam tu..sebab bleh angkat balik kampung..betul tak? :)


tapi aku suka yang 'nampak kaya' tu...hik2. =p

nieza rawi said...

mest dd pilih yang putih : yg ada 3 laci.. dalam dia leh beli kotak2 kecik - as separator (still below 200)

ameris said...

dd, yg atas pada itam tu kot.
tp yg itam tu bleh angkut2 kan...
tp naluri dd minat yg putih tu
jek

ummihasan said...

yg kaya siket atau yang putih.. tu jela..

nurul azida ahmad said...

dd..kite nak teka gak..gmbr no dua. yang caption nampak kaya tuu....cantik la...lalalal~

oh btw, dah nak bersalin ek? cepatnyer masa berlalu....~

mun-e said...

aku pun mangsa kena pakse teka :P

aku teka yg 'almari ni ok x?' atau 'yg bb suka tuuu,gambar last'

aci je kan teka 2?? :P

..mem0ir Qaira.. said...

hi dd...
nak teke jugak bley?hehe..
mst bli yg aneboda (opss..btol ke eja cmni..hee)eh?yg kaler putih tu..

dd dudu said...

{mr n mrs zaid}

tungggu~~~~ hehehee

eh awakk kite emel awk lg, huk2 mana tah softcopy checklist itewww


{cik seni}

ermmm ermmmmmm ;p

suke gak yg nampak kaya tu hehee



{kak nieza}

*speechless kejap ;p



{kak ameris}

hehehehehhehehehehehe



{ummihasan}
hehehehehhehehehehe


{zida}

heheheheheh

motip aku sume hehehe?

ha ah laa zida, da masuk 36minggu.. kite xpercaya ni, cpt sgt masa berlalu, hok2



{mune}
motip ramai2 gi ngaku kene paksa ngn aku hahaha

;P

;P


{memori qaira}

wahhh motip sampai tauu jenamaaaaaaa??

BrightEye said...

smua nmpk best.. BE rasa dd ambik yg hitam.. sbb leh bwk ke sana sini..kan kan.. takyah nk patah alik alik ambik barang..hehe

tak sabar nak tgk muka bb dd.. tentu tomei... dh dpt tau jantina ke..?

Ezzan Yusop said...

ramainya jd mangsa paksaan....hehehe!

ezzan rs yg before hitam tu kot. yg dd tulis "yang ni ok x? suke suke. dah laa color putih ;p"..

nak kata hitam...dd xsuke hitam...huhu!

bini edy said...

aku kena paksa gak tapi aku malas ah nak layan..malas nak jawab kat sini,dd ngade gile!

dd dudu said...

{be}

hehe jawapan die dd masih belum bg lagi sbb nak amik gamba dulu ;p

alahaiii~~ dd pun berdebar2 nak tgk muke bb sendiri hehe tau dah jantinaaa, supriseee~~~ gitewww ;p


{ezan}
pastu ramai gi berterus terang dipaksa, cisss ;p

ohhhhhhh ohhhhhhhh

dd bg jawapan sok aci kan kekeke xpun lusa ;p



{bini edy}

ko mmg! slalu malas layan tawwww nyampahhh sangattt.. tapi nak gtau gakkkk kat sini yg ko teke sy beli wardrobe putih yg nampak mahal tu kan kan kannn

Mr n Mrs Zaidi said...

xper2...sy pnya due date lmbt lg.. nnt jupe sista email la...tq2..

bila mau kasi result nie..

ja_on_seven said...

soalan bocor ke ape ni?

dd dudu said...

{mr n mrs zaidi}

sok kot ;p busy lak today hehe


{ja}
wah nape ko kate soalan bocor. aku xde gtau jwpn kannn

kof kof

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...