Monday, December 20, 2010

1 bulan




hihi sebulan dah rupenye aku kawen.

kuku ingat sabtu semalam yang dah sebulan sebab die kire by sabtu, x ikut by tarikh.bole? ;p


hihi xtau nak cakap apa. cume terfikir, yang perjalanan hidup kami masih panjang.. semoga Allah sentiasa melindungi dan memberkati hubungan kami berdua.. hingga ke akhir hayat.. :)




header blog Our Secret Garden untuk 30 tahun kemudian.
InsyaAllah.
aminn..
hihi ^^




tak pun, yang ni hee hee

suwit sungguh :')




tak pun, yang ini hee hee
dudu terkial2 belajar note main piano, kuku lak menyanyi.

hi hi hi



makcik dd!! jauhnye berangann! pakkkk~~~ (bunyi pangg + puk)

Astaghfirullah Al-Azim..


suamiku, terima kasih atas kasih sayangmu ^^
hehe


note : 30 tahun kemudian, aku masih menulis blog ke?? ^^





5 comments:

nieza rawi said...

sweet comey..

dd dudu said...

{kak nieza}
heheee... gamba orang tua yang loving2 memang suwit kan, sukeee =)

nurul azida ahmad said...

hehehe. suke gmbr y main piano. dd adelah gemok ye 30 thn akan dtg? hahahaha...

*gelakkan org plak zda ni, hikhik*

rosealley said...

hi dud!lama xkomen blog ko, haha, comel kot blaja piano, aku nak blaja biola la, pakai skirt pendek ala2 seksi, motif??haha

dd dudu said...

{zida}
kemungkinan besar, dd adalah gemuk. hehehe comel okeyyy nenek gemuk.. ku suka ;))

suke gamba piano gak.. hee.. gamba atas katil tu pun suwit, hihi

{rosealley}
ko nak blaja biola masa dah jadi nenek nanti ke? comelnyeee ho ho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...