Friday, December 17, 2010

life is great



aku suka menulis.. sangat suka menulis.. tapi sekarang aku xtau nak menulis apa, haha.. asyik terbantut je..

hari tu yang entry pasal mak tu, aku memang taip sekejap je tau walaupun panjang berjela.. sebab taip betul2 dari hati.. hati berkata, aku lontarkan aje lahh kat keyboard.. pok pek pok pek, tappppp siap!

tapi banyak je hati aku bermonolog2 lagi sendirian hari2.. ingin nak sampaikan kat tulisan tapi mesti last2 cam "xpelahh"... rasa segan nak luahkan lebih2 hihi.. life seems so great ;) tapi tak semua perkara yang indah2 kite bole cite kat public, betul x.. hahaha dari mana laa aku belajar sume ni, tertukar genetik dengan kuku kot, kui kui...

rasa macam nak ada diari persendirian yang berkunci laa, nak catat setiap saat2 yang ku lalui, amboi2 ;p tapi untuk tatapan sendiri sahaja hehe kata berkunci kan.



having him wake up next to me everyday, i know he'll there for me through thick and thin, for the rest of my life ;)









5 comments:

marinahunny said...

itulah nikmatnya berkahwin.....

semoga rasa itu akan kekal selamanya. akak pun smpai skrg masih rindu lg even abg botak p smbhyg jumaat pun mcm tertunggu2 dia balik rmh..

ciare (^_^)v said...

eee aku tak biasa tgk dd jiwang :') ops jgn maraaa ek puan dd. gurau2 ptg jumaat je. life is great kan? syukur ya Allah =)

wv: buylamp

buleh??blog ko suruh aku beli lampu ke? hikhik ;p

dd dudu said...

{marinahunny}
heheeee akak n abg botak mmg suwit masa dd tgk hari tu, suke suke ;)

{ciare}
oh ciare, baru siket ni aku jiwang ;p teaser teaser ;p hahaha

gurau jugak.

buylamp? muahahahhaa cepat ar beli lampu tido untuk kitorg ;p teeheee

Tukang cerita said...

salam dudu...

mmg indah saat~saat kita mengetahui...'I've someone by myside now'.... having someone yg dapat terima kita seadanya kita, sanggup bersusah payah dan sehidup semati dengan kita.....

hayati perasaan indah itu, buat dikenang andai gelora dan badai menerjah bahtera perkawinan kita (andai ada)...jadikan ia "tali pengikat" untuk kita meneruskan pelayaran ini dengan pasangan...

:)

dd dudu said...

{tukang cerita}
kak nunu~ terima kasih ye atas nasihat akak :) InsyaAllah kak, makasih sangat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...