Tuesday, December 21, 2010

gambar tag dari fuad topa



hihi kena tag gambar kat facebook dengan our OP, fuad topa

tapi saya xpaham kenapa saya xboleh bagi comment atau klik like kat gambar2 kat album fuad topa eh. ada sesiapa bole terangkan? kitorang dah fren dah. wuuu



bile ni? haha x ingatt.. apa objek depan aku ekkkkk, kurang ngertiii hihihi tangan ke tu? ;p



kuku oh kuku
dengan kakak dan kak yati




sepatu nikah ku, hihi



caption : air dicincang x akan putus

masa ni idzuan kene bantu fuad topa. idzuan yang kene tuang air dari botol mineral ni dari atas. hihi
banyak kali plak tu ulangannya. syabas idzuan n makasih ;p



makasih fuad topa!


note : selepas publish entry ni, baru perasan fuad pun publish entry gak. hee heehaha saba je lahhh, so gambar2 lain korang tengok kat blog fuad topa eh. dadada (^^,)/




7 comments:

aDieyZa said...

cantik & sweet!!!!! last pic tu bwk maksud yg mendalam..

dd dudu said...

{adieyza}
kannn, klu ditenung2 ia memang membawa maksud.. hehe bagus idea fuad topa ni, heheheehe

nurul azida ahmad said...

ape maksud die ek? hahaha*enggak ngerti?*

yang firts tu bukan gmbr dd kat cermin ke? tangan tu tgh buat sumthing kat dd punye veil kot...kan?

dd dudu said...

{nurul azida}
air dicincang x akan putus la ;p hahahahaha

pu~~ x reti laa nak cite.

ooooo ha ahhh laaa depan cerminnn, mak andam tengah betulkan veil.. ya yaa betul2.. hebat zida. hebattttt

dd ingat dahhhh, hihi thanx!

JIVEBUMZ said...

sangat cantik dd time kawen aritu.. eh rasa nak kawen lagi sekali laa.. tapiii nganorang yg same hihi

nurul azida ahmad said...

hahaha. still tak paham! huhuhu~ adekah kene berkahwin bru paham ape maksud mendalam die? hahahaha =p

welkam2. dah biase tgk trick gmbr cmtu..hee~:D

kucincomey said...

cantekkkkk... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...