Monday, December 27, 2010



Selamat pagi sumeeeee ^_^

jom ceria2 buat keje hariii niiii, heee heeee heeee


weekend semalam balik gombak. paham2 la da kawen, kene gilir2 ikut turn keluarga hee hee


ermm weekend tu tu kuku x sehat tau, demam, panas sangat badan die... kalau sentuh dahi mesti tangan terpantul balik sebab suhu tinggi sangat.. aku rasa sedih sangat.. sayu je tengok dieeee..
sad

berbanding masa jadi kawan/kekasih/tunang dulu.. kalau tau dia demam (walaupun die xnak ngaku die demam), riso2 jek, pastu kite mms gamba rabbit kiut2 atau kucing kiut2 dengan caption "GET WELL SOON" hee hee


tapi bile dah jadi isteri ni, alahai depan mata kannn :] kuyu jekk diee...

masa tu belum beli cool fever lagi, so duk tukar je tuala atas dahi.. dengan doa agar die cepat sembuh.. kalau mase die sembuh, die suke buat kelakar, kene2kan aku, menyanyi2 lari pitching :) tapi masa x sehat tu, alahai...... sooo not keriiii... ezan paham x? paham x bile keri x jadi keri? eh tetibee libatkan ezan hee hee

aku cuba untuk teman disamping kuku 24 jam, tapi kadang2 curik2 skip gak masa kuku tidur, curik2 pegi tengok anugerah skrin tv3 hee hee eh xlahh, layan ma borak sebenarnye tongue
yeyyy fazura menangg!!!!!!! *tetibe


Alhamdulillah, kuku dah kebah siket dahh.. tadi borak2 dengan lina.. pasal kuku demam... pastu...


greenrose_dd: "tp sekarang dah kebab, Alhamdulillah"
lina: "kebah la"
lina: "bukan kebab ;p"

cisss lina, berani ko tegur aku salah eja.. buat2 xnampak je len kali
hee hee



ermmmm hari tuuu masa kat rumah, borak2 dengan ma... ma cite pasal ma makan dengan ayah berdua dekat laksa shack.. pastu waiter tu salah hantar makanan, die hantar laksa penang kat ayah.

ayah ngamuk *xtaulaaa mood apa ayah lately ni huhu
ayah kata kat waiter tu..

"apa ini??? ini diana punyaa!!! diana yang suka!!"


gulp. motip ayah ingat waiter tu kenal nama watak diana?? huhu

nah gambar hiasan yang tiada kaitan dengan entry. hehe



note : sakit-sakit bertambah sayang tau ^^

tuk ketuk ketakkk takk tukkk takkk ketakkkkk tuk ktuukk ketakkkkkkkk *luah ayat cinta dalam bahasa ayam sebab segan nak tulis kat blog hee hee



labels dari blog lama : kuku, ayah






9 comments:

iedayah said...

npk sgt ayh dd rindu kt dd,dear,da dpt kad kawen i ke blum?

dd dudu said...

{iedayah}
ermmm tahhh lerrrr hehe

da dapat!!!! kretip gile! nak buat entry pasal ur card

heheheee

aYeNz said...

wuu wuu..nmpk sgt ayah dd rindu n syg sgt kt dD..sedih lak..tp klakar lah..adoi..

kebab..hahaha..gelak guling2

Ezzan Yusop said...

ezan paham ezan paham. heheh! ;p

dd dudu said...

{ayenz}
kak yen, sebenanye cerita ayah itu cerita serius.. tapi kelaka ek?? kui2

nak gelak gak walaupun diri sendiri jadi mangsa.. hihi kuku dah jadi kebab


{ezan}
i know!!!!!

ezan mesti paham punyelaahhhhh bile keri dah jadi x keri, hak2

Ogy said...

ehh ehh...ade bahasa ayam pula...sgt comei

aDieyZa said...

dd, mesti ayah dah terlalu rindu kat dd.. cute!

bhsa ayam dd sgt comel.. hehehe

faizah said...

haha, ayah ko tetap comel. dd tak bestnya tak dapat tengok ko kawen. anyway ko duk mana sekarang?

dd dudu said...

{kak ogy}
ketuk tuk takkkk

*translate : terima kasih kak ogy

;p


{adieyza}
rindu ke?? x kot ;p hehehee

hehe ketuk tuk takkkk

{faizah}
kaklong itu cerita serius sebenanye. nampak comel gak ke? kuikui


ermmm kann, x besnyee xde gamba kaklong.. xpelaaa kaklong kan baru bersalin masa tu hihi

erm duk kat putrajaya precint 5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...