Friday, December 24, 2010

wewe dan gym



hihi masa rehat yang lama tadi teman wewe pergi gym ukm sebab dia nak amik kad gym.. dia dah bertekad nak pergi gym selepas waktu kerje.. die kate nak kawen bulan 6
hee hee wah selamba je aku sebarkan kat sini hee hee

waaa first time masuk gym tadi.. dekat je pun sebab ukm punye kan.. ade je amik gamba tp x transfer ke pc.. hehe..

selepas ini bermulalah kisah baru wewe dan gym..

selalu suke dengar wewe celoteh pasal dia dan tunang.. selepas ni suke dengar kisah wewe di gym plak hihi..

nway tadi dengar dialog wewe yang kesian lagi.. alahai
hee hee

"aku sorang2 je pegi gym ni.."

"selalu xjumpe geng sekepala nak buat mende2 ni.."

"dulu masa aku join kick boxing pun aku sorang2 jugak.."


aku pun jawab

"alaa ciannyee wewe... tapi inilahh diri aku, aku menjadi diri yang sebenar hehehehehehe"

cian wewe dpt kawan yg membusankan.. siu siu siu~~
walaupun kite berdua sangat berbeza..

ko lasak,aku lembik..
ko suke joging.. aku suke jalan kaki..
ko suke swimming.. aku suke update blog
ko suke kick boxing.. aku suke main teka2 lagu dalam kereta..


tapi wewe aku sayang gile kat ko tau ^^ hikss
wewe je ke???? *eh tetibe rina datang ke partition ku menyampuk. bole?

tetibe teringat hari tu rina cite.. kan selalu wewe ajak rina join apa2, rina akan jawab "xnak" "xnak" kann.. ajak go kart, die jawab x nak, ajak joging die jawab xnak.. rujuk entry ini

tetibe satu hari tu wewe tanye rina..
.
.
..
..
...

"rina, jom kite pergi umrah"..


gulp. kali ni rina x jawab apa2 dah..

hee hee



8 comments:

Sayid Hameed said...

wakaka..ape jpn rina terhdp soalan aku tu ek..nak tau jwpnnnnnn...

Anonymous said...

Cronyz said...

yang ni br betul lawak!!!!

dd dudu said...

{sayid hameed}
kakaka nanti ko tanya dia balik

{cronyz}
motip x sign in jek?

ko ni pangg~~
dah laa ibaratkan aku = artis yg dah kawen, album berkualiti dan peminat dah berkurang.

cesssssss

ingat aku pelawak ke

cess cess

mzhany said...

dd, ckp kt wewe, jom hany temankan. hany suker g gym

ciare (^_^)v said...

dd apesal entry2 ko gila lawak pas kawen ni ehhhh??

eee cubit kang.aku ni dah vibrate tak renti2 gelakkan baca entry ni haih.

kebas pipi jap ;p

dd dudu said...

{mzhany}
hani meh lerr teman kan wewe gym kat ukm, hehehe

{ciare}
kelaka ke ciare?

heeeeeheeeeeeeeeee heeeeeeeeeee

aDieyZa said...

hihihihihi.. gelak zana baca entry ni..

kdg2 yg berbeza tu lah buat kita rapat dgn seseorang.. ada untungnya jugak sbb even dd x suka apa yg wewe suka, tp dpt dd boleh tau byk bnda dr wewe kan??

dd dudu said...

{adieyza}
tul tul tulll hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...