Wednesday, December 22, 2010

teruja giler heeheeeeee



tadi dapat sms dari my pari, hasni.

dia tanya kalau die buatkan aku header, nak tak? sebab masuk blog aku nampak togel jek xde header hee hee

aku jawablaa nak.. ;p

beberapa minit kemudian, hasni emel satu design..


bila download jek image tu, terus tangan aku x tentu arah sebab terlalu sukee heee heeee paham x paham x tangan x tentu arah? suke sangat gamaknye ;p


terus laju2 aku letak kat blog sebagai header.


very the garden!! suke giler ah..


hasniiii... mmuah mmuahhh... suke gilerrrrrr... u will always be my pari angel

senyum sampai ke telingaa (^_________________________________^)



note : seorang kawanku bernama sheereen pernah berkata pada aku dan kawan2.. yang dia suka bagi aku hadiah sebab bile aku dapat hadiah tu aku punye eksaited tu selalu over,lompat2 dan berlari2 siket (sekolah perempuan okayy) ..membuatkan yang bagi tu seronok memberi. hehe.
*dulu dapat koleksi barang2 doraemon dari shee, tapi aku nye eksaited macam dapat sebuah kereta ..
masalahnye aku bukan buat2 eksaited kee terlebih hepi kee, tapi memang apa yang diberi tu kebetulan aku suka, hehe... terima kasih :) *tetibe









14 comments:

Apple Cute said...

wah...cntik header dd ...sukeeeeeeeee ^___________^

mun-e said...

tanteknyaaaa. teruja jugak!!

hasni nak satu. wahh :P

Bright Eye said...

beautiful..

dd dudu said...

{apple cute}
sukeeeeeeeee ^______________________^


{mune}
hahaha hasni kene fikir cane nak wat header pandang dengan mata hati. letak mata letak hati, heeheheheh


{bright eye}
it is, hehe




kembang kuncup si hasni

aDieyZa said...

cantiknya header tu.... sweet!!

lps ni hasni dh boleh ambik tempahan utk wat header.. leh zana tempah lak.. hihihi

dd dudu said...

{adieyza}
betul jugak tu ;p

hasni amiklaa order hehehe

Cik Seni said...

hehe...(^,^)

suka tengok ko hepi dengan design tu, bila aku tengah bosan ada jela design yang aku nak buat... :)

tula, kalo header blog mune..kena ada mata dengan hati...hik2.. ;p

dd dudu said...

{cik seni}
hik hik makasihhhh parii ^_____________^

iedayah said...

diana!!!cntik r dear header baru u..=)

veesakura said...

lawanya!!! hasni, nak jugakkkk!!!

dd dudu said...

{iedayah}
makasih hehe *bagi pihak hasni

{veesakura}
haiii veesakura

nampaknye hasni kene bukak bisnes ni hehehee

mun-e said...

yayyyy macih hasniiiiii :P

saje bagi org lain jeles. hahaha :P

aYeNz said...

pk dD sndiri wat..patutlah cun,...hasni yg wat kan..hehe..

dd dudu said...

{mune}
hehehe suke eyy ;p

{ayenz}
klu dd wat dah x jadi garden kakyen. jadi taman permainan kanak2 kui2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...