Thursday, December 30, 2010



Assalammualaikum sumeee ;)

semalam dapat sms dari si mony

"Dd.. napa x update blog? hehe"

pastu aku reply

"muni aku mc smlm, demam. Hari ni dtg opis byk keje pulak, pu~"


pastu mony reply

"lor. jangkit demam keri ye. haha."


yeleeeerrr uolssss.. iols terdemam pulak..
wewe berkata "cinta sejati betul lah korang ni"

bole?
hee hee

ekceli hari selasa tu datang keje pagi tu walaupun malam sebelum tu dah kong kong kongggg batuk berleluasa dan tak sedap badan.. duduk atas seat kereta pun rasa dah lain.. masa buat keje kat ofis memang rasa x ok, tp sebab kesian dengan user, ku gagahi jua sampai siap satu part tu.. lepas tu dalam pukul 10 pagi kot terus pergi Pusat Kesihatan UKM.. Dr. sahkan demam dan suruh aku rehat hari tu.. *iols x mintak mc pun okay ;p dr yang bg ;p

so terus balik umah.. percume kuku
hee hee kuku pun ikut balik hee hee nampaknya aku tidak selamat dari nak pilih makan ubat yang best2 jek.

singgah beli makanan kejap.. kuku tanya "nak bubur x?"
"xnak.. nak nasi" *demand, x macam org demam ;p


masa kuku suakan untuk makan nasi, dia bagi nasi dengan sup, sesuai laa dengan selera orang demam macam dia hari tu.

"alaaa nak ikan goreng gak.. nak kentang.." *terus meratah ikan goreng dengan kentang, nyum2..


kuku pelik.. "haihhh... tak macam orang demam pun.."


hihihihi
blushing

sebenarnye perut nak, tapi mulut menolak.. so berapa suap je boleh.. lepas tu mulut menolak.. rasa kelatt jek, susah nak telan...

"nak air soya...." *demand lagi, tapi mulut kelat memang nak air yang manis jekkk

glup glup glup minum soya. nikmat gilerrrrrrrrrrrrrrrr

lepas makan ubat, minum air kosong, tidoooooooooooooo....



hehe..

petangnyee cam sehat siket dah..
tp kuku rasa kat dahi katanya belum.. so ikut aje lahh perlu makan ubat, x mo melawan T_T

esoknye betul2 rasa dah sehat, datang ofis.. tapi selera makan jatuh merundum... tak boleh nak telan apa sangat.. pastu mula laa ada spekulasi macam2... menyampah..

padahal terang2 aku x sehat dalam ofis, asyik kong kong kong jekk batuk.. sakit tekak... huh..

ok lahh byeeee

x mo enable comments kali ni ;p motip? ;p

dadada (^^.)/



note : aku tewas dengan janjiku untuk pecah rekod tidak mc langsung selama bekerja. huhu




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...