Tuesday, December 14, 2010

relationship




1) baru lepas berbual dengan wewe sambil kitorang share gigit buah pisang kaki, kruk krak kruk krak.. die cite pasal die ngan tunang die.. hihi seronok dengar... suke dengar wewe cerita itu ini pasal die ngn tunang.. bole buat aku terhibur hehehe kiut jek.. dan ganas ;p hari2 cite pun xpe ;p aku memang suke mendengar ;p


2) tadi berbual dengan sorang kakak... aku dapat tahu yang die dah clash.. clash masa wedding aku pulak tu.. betul2 masa attend kenduri aku tu diorang bergado dan clash.. gulp... bersejarah rupenye kenduri aku ni.. mesti kakak x nak ingat kenduri dd lagi kann, wuuuu


3) pernah dengar x klu kite kawen dengan pasangan kite, kite kawen dengan familynye sekali?.. so far Alhamdulillah hubungan aku dengan keluarga mertua baik, begitu juga hubungan kuku dengan keluargaku... ma pun suke kuku balik gombak.. sebab katanya kalau kuku ada macam hasan husin yang datang rumah.. (hasan husin tu cousin aku, budak kecik...).. sebab asyik dengar bunyi kuku gelak layan cerita kartun.. motip?

note : dudu xlayan kartun, ngee... klu aku tengok cerita kelakar pun aku xgelak... aku cume giggling je, hihi.... kire sekarang dah lain laa, sebab rumah ibu ku akan berbunyi kartun dan orang gelak2 klu kuku balik rumah hihi ceria





7 comments:

Ogy said...

dd ~ rumah org baru kahwin mmg wajib kosong le....brlah org tau 'baru' lagi...hik2...slow2 kumpul :)

***dulu2 kahwin katil pun takde..bentang tilam je atas tikar getah..huhu

dd dudu said...

{kak ogy}
heheee dd tengah fikir yang long term punye... wahhhh kene slalu tgk blog kak gee ni ;p pastu ushar majalah hehehehe

mzhany said...

dd, stuju dgn kita kahwin ni kahwin dgn family nya sekali...umm penting kan benda tuh,bukan kita hanya kkawin dgn anak nya shj kan...

hanimharis said...

hahaha.dd,entry kamu klakar..motip anda gigling?? hahahhaa.adoii tp leli taw dd mmg ske wat cmtu.. bunyi xde tp tetiba bdn vibrate..hahahahha :))

dd dudu said...

{mzhany}
ha ah ha ahhh betoll ;)

{hanimharis}
kannnn... aku pun teringin nak ada bunyi gelak yang bes2 cam koranggg... bunyi gelak aku xbes.. kadang2 xde bunyi, nafas je lebih, vibrate pun lebih, aaaa

fad said...

leli gelak xcover wahahahaha ^^
dd dier da psg silencer dlm mulut tu yg leh cover wahahahahaha seb bek bkn hanan... (hanan gak jd bhn - tp hanan xbc blog ko kn hihihihi ^^)

dd dudu said...

{fad}
leli gelak bes, aku suke dengarrr, mampu membuatkan satu kelas f2 gelak sekali, kekeke. cite x kelakar pun jadi kelaka klu dgr leli gelak, hik2.

eh motip hanan?
ko nak ngumpat die pasal die menguap sampai terkehel mulut xleh tutup ek? (dd is giggling)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...