Tuesday, December 21, 2010

merah jambu dan ungu


hari tu ada mesyuarat. lepas tu ada ada ofismet tegur selepas tengok barang2 atas meja aku. "dd ni sume pun pink"


"oh!"



kebetulan je sume ini.. x nak ngaku ;p sebab aku peminat color2 lembut, bukan spesifik kat color pink sahaja, siu siu siu~



item pink yang paling disayangi sekarang adalah jam hantaran pink ku *gambar ke3 dari kiri. motip?. uhhh x pernah berenggang lagi sekarang. suke dan sayang gile ah.




nway selepas kawen ni ada ofismet tegur "eh smlm purple.. hari ni purple.. hari tu pun purple.. ko skang asyik pakai baju color ni je"..

hihi memang pun.. hari ni pun purple.. semalam pun purple..
dalam bakul yang xsempat kemas masukkan dalam almari lagi tu pun banyak baju purple
hee hee




rindu dengan persiapan kawen, ngeee...
tapi sekarang sangat suke baca persiapan kawen korang.. tulung laa update selalu, hihi


so, motip entry ni?

ini namanya entry ringan-ringan..
pu~

note : dah lama x camwhore muke sendiri hehe. dd da berubah ;p







9 comments:

marinahunny said...

hehehehe hahahaha


selamat hari anibersari yg ke sebulan ;)

Atiqah Adnan said...

kalau da serasi dengan kaler tu mesti nak pakai selalu kan..? hee~ cantik kaler lembut.. dd berjiwa lembut eaaa..

dd dudu said...

{kak marina}
hehehe hahaha

akak ;p

oh makaasih2 heheehe

{atiqah adnan}
kaler lembut memang sangat cantek arr^^

jiwa lembut kee, entahhh hihihi

iedayah said...

eppy mooniversary dear...hahaha..apakah?adakah mooniversary..bedal la labu...

dd dudu said...

{iedayah}
mooniversary?? ahahaaa saba je lahhh word itu

rosealley said...

dd yg suka pink tapi xnak ngaku, puuuu~~

dd dudu said...

{rosealley}
ahahahaha!!!
pu balik~ ;p

Ezzan Yusop said...

mestilah paling suka jam pink tu kan. mahal kot. miahahaha! ;p

dd dudu said...

{ezzan}
uppssssss ;p

hehe memori bandung bersama korang^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...